Paineunia

Heräsin tähän äitienpäivään unesta, jossa en ollut oikealla tavalla missään tilanteessa.

Olin syyllisyydentuntoisena jossain nihkeissä kotibailuissa ahmimassa lihapiirakoita, jäätelöitä ja karkkeja. Olin pukeutuneena housuja, sukkia ja kenkiä myöten ihan liian yhtenäiseen eläinkuosiin. Jouduin televisiokameroiden eteen shortesissa, joiden paljastamissa säärissä liehui monen sentin mittainen, tuuhea karvamatto. Kaikenlaista pientä, pieleen mennyttä, kiusallista.

Onkohan vähän paineita ilmassa? Voisiko johtua siitä, että huomasin eilen, että kesälomareissuun on viisi viikkoa, ja siihen mennessä on tehtävä 16 artikkelia, iso liuta reseptiikkaa, ruokalistoja ja kuvankäsittelyjuttuja?

Onneksi juuri nyt voi istua juomassa kahvia. Keitin sen itse, koska muu perhe nukkui pidempään. Äiteinpäivä voi olla sitäkin, että saa hiljaisessa talossa aamun tunneilla itsekseen rauhassa naputella.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s