Meitsi KAIKKIALLA (mwahhahahahahahhaaaaaa)

Huh, tänään on varsinainen mediasirkuspäivä. Olen vaihtelun vuoksi itse juttujen kohteena.

As luck would have it – heräsin kuumeessa ja olo on kammottava!

Erään kivan kulttuuriohjelman tv-toimittaja soitti tässä tovi sitten, ja pyysi minua heille keskustelemaan Facebookista ja sieltä lähdöstä. No keskustellaan ihmeellä! Haastattelu pitäisi kuvata tänään ulkosalla. En meinaa pysyä tolpillani ollenkaan, yskin ja kärisen kuin pultsari. Miten mahtaa käydä.

On lehtihommiakin. Kolumnoin nimittäin samasta aiheesta myös tämän päivän Hämeen Sanomissa. Onpahan nyt kaikenmoista kerralla. Mulla on siellä kiertävä vuoro, eli kolumni osuu kohdille noin 1,5 kk välein. Kivaa hommaa. Tykkään kolumnista muotona paljon, koska olen tällainen oman navan veivaaja muutenkin. Ulkonäköpaineita ei ole, koska jutut voi naputtaa perinteiseen malliin sohvalta aamutakissa kahvikuppi kädessä. Kuva jutun pielessä on talvinen Hupun uumenista -henkinen otos,  ja riittävän vanha, niin ettei tule kadulla kivitystä, vaikka sanoisi pöljästikin.

Köh ja röh. Huh heijaa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s