Kipeily- ja duunihommeleita

Kylläpäs on sitkaassa tämä tauti. Jouduin ekaa kertaa jäämään pois derbymatsin juontohommistakin, kun ei yksinkertaisesti riitä ääni eikä tolkku. Jo eilisestä pelistä pois jääminen harmitti hulluna, ja huomisiin treeneihin ei ole tietty mitään asiaa. Melkoinen ärsytysviikonloppu siis käsillä!

Ei kauheasti auta, että ulkona on +24 siniseltä taivaalta, ja samaa herkkua on luvassa seuraavatkin päivät. Haluan ulos, treenaamaan ja liikumaan!

Tiistaina on telkkarikuvauspäivä, joten silloin olisi pakko olla kunnossa ihan viimeistään. Jouduin perumaan kuvaukset loppuviikolta tämän saman taudin takia, ja toista kertaa en todellakaan sulata! No, on sinne onneksi aikaa. Ainakin nyt huilailen kunnolla, kun ne muutakaan voi.

Tänään olen täältä sairaspetiltä järkkäillyt vähän kesän duunikuvioita. Aika levällään ovat vielä eräiden isojen, itseni ulkopuolisten, muutosten vuoksi, joten kaikki on auki. Ärsyttää, kun ei pääse suunnittelemaan hyvissä ajoin hommiaan eteenpäin, vaan on muiden tekemisistä riippuvainen.

Olen varautunut siihenkin, että vedän lomaa kesäkuusta 3 ja heinäkuusta vielä 4 viikkoa, jos hommat eivät siihen mennessä selkene. Ei se nyt varsin vastenmieliseltä suunnitelmalta sekään kuulosta.  Jotain iloa lomattomista duuniviikoista tänä keväänä! Eniten kuitenkin toivoisin, että hommat alkaisivat olla kohta jonkinlaisessa ojennuksessa, ja voisi keskittyä ihan vaan perustekemiseen. Muutostilassa on nyt muhittu jo kuukausia.

Nyt jatkan muhimista täällä pöpölandiassa. Muutosta siihenkin toivotaan pikaisesti!

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s