Eskapismia ja telkkarihommia

Olen matkakuumeen kourissa. Mennään tätä kaikkein työteliäintä kevään loppua, jossa yrittäjä puskee itselleen kesäloman duuneja valmiiksi varastoon. Tauti sentään vähän tuntuu jo tajuavan antibiooteista, mutta pöljänä päässä silti surisee. Paiskin ja nukun ja paiskin ja niistän ja paiskin ja puuskutan. Loppusuoralla mennään.

Työlistalla on vielä kolme isompaa lehtijuttua, viisi luotavaa reseptiä, viisi nettiartikkelia ja kuusi viikkokirjettä. Aikaa 2,5  viikkoa. Huh sentään! Aika selvää, ettei mitään inspiraatioita tai kirjoitusfiilistä ole aikaa jäädä odottelemaan. Perselihaksilla mennään.

Matkakuume tulee tässä kohti aina. Täyttä ihmimillistä eskapismia. Onneksi kuumeilulle on olemassa lääke. Kaksikin oikeastaan! Pääsen kesällä piiiitkälle reisulle Portugaliin, ja eilen varmistui murun kanssa tehtävä pusureissu Gotlantiin!

Nyt katselen näitä (internetistä lainaamiani).

10_7_Anders-J%c3%a4rkendal_Bildarkivet_XJGR10_7_nat69259Matton_HR_100_70_faro_rauk_AT00129Tram-28Sintra_castleAzenhas_do_Marportugal

Aaaaaahhhhh, miten järkyttävän ihanan näköisiä paikkoja on tiedossa!

En ehkä tiedä mitään ihanampaa, kuin katsella noita kuvia, hörppiä tätä kahvia, ja antaa itseni hokata, että parin hassun viikon päästä olen noissa maisemissa matkalaukullinen kirjoja mukanani! Lukulistalla on jo ainakin 10 kevään uutta.

Mutta nyt naputtelemaan, tai hukka perii!

Ai niin, eilen täällä sairastuvalla kävi vähän jänniä vieraita. Tehtiin se telkkuhaastattelu, jonka jo kerran jouduin taudin takia siirtämään. Perjantain Stada -ohjelmassa juttelen elämästä Facebookin ulkouolella. HUI!

Mainokset

2 thoughts on “Eskapismia ja telkkarihommia

  1. Mä näen julkisissa ja joka puolella kotoa poistessani ihmisiä matkalaukkujen kanssa. Kokoajan, sellasia isoja pyörillä varustettuja, että varmasti matkalla pidemmällekin tai kauemmaksi aikaa. Joko niitä ihan oikeesti on harvinaisen paljon liikenteessä tai sitten se kertoo jostain muusta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s