Hetken sekalaiset – iloja ja linkityksiä

Jopas juoksevat päivät käsistä, kun rypistän kesäkuun töitä sisään matkaa varten. 6 pienempää ja 2 isompaa artikkelia ja koko kourallinen reseptiikkaa vielä tekeillä, ja aikaa 1,5 viikkoa. Ei vapaa-ajan ongelmia.

Tavallaan ihan jees, että on nyt vaihteeksi kylmää ja sateista. Eipä ainakaan tule ikävä ulos. Onneksi eilen sekä heitin talviturkin ihanassa hellekelissä, että luikkasin pitkän ulkolenkin murun seurassa. Nyt kumpaakaan ei taas tartte vissiin hetkeen tuolla huurussa tehdä.

Mitäpä muuta sitten? Aika sekalaisia. On ollut taas asiaa vähän kaikkialla. Täällä  on vielä jokusen viikon nähtävillä, mitä viisastelen kamalan kuumeen kourissa Facebookista lähtemisestä, ja  Täällä taas tehdään ekan kuntoremppakuukauden välitilinpäätöstä rumin kuvin.

Tänään iloitsen ainakin seuraavista asioista:

– Olen viimeinkin (lähes) terve, ja pääsen illalla pelaamaan harkkaottelun Lahden derbyseuraa vastaan kapteenin ominaisuudessa – JIHUU!

– Ihana ystäväni palaa ylihuomenna Suomeen koko alkuvuoden mittaiselta Irlanninseikkailultaan, ja asiat ovat taas niin kuin olla kuuluu – JIHUUU!

– Ihan tuota pikaa postin tyypit kantavat vanhan ruman hellani ulos ja uuden, kauniin hellani sisään – JIHUU!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s