Ripsistä asiaa

Muistatteko vielä tämän? Kevyesti katkeroituneen tilitykseni ripsirintamalta. No, kuulkaas, nyt olen ottanut toisen askelen kohti räpsyripsiä, ja nythän homma toimii ihan eri tavalla. Tekijöissä on melkoisia eroja!

En ollut ajatellut pidennysten ottamista tuon karvaan (heh) episodin jälkeen, kunnes nyt, kun kesän artikkelitöissä tuli asiaa pidennyksistä. Kävin jututtamassa Turengin Kiipulassa työskentelevää, pidennysten tekijöitä kouluttavaa mainiota Marjoa Hurly-Burly Nailsista, ja pistin ripset uuteen testiin.

Nyt karvat ovat sojottaneet minusta kaksi viikkoa, ja ovat edelleen aivan hienot. Ei jälkeäkään edelliskerran karmivasta sulkasadosta. Kun on tyyppi, joka osaa laittaa, valitsee oikean mitan ja muodon, ja tekee huolella, niin jälki on tyystin erinäköistä.

Viihdyn näissä niin hyvin, että menen ensi viikolla laittamaan riveihin vähän täydennystä, ja sitten paahdan kesän maailman helpoiten ilman mitään meikkihuolia.

Näillä saa kyllä aika tavalla lisää särmää katseeseen. Eniten tykkään niiden vaikutukseta meikin kanssa, mutta eivät ne ilmankaan näytä mitenkään liian yliampuvilta. Minulla kun on luonnostaan hyvin vaaleat ja näkymättömät ripset, niin eron huomaa kyllä kilsan päähän.

Tässä vähän sumea ennen-jälkeen -kuvavertailu:

ennen

 

 

 

jälkeen

Mainokset

4 thoughts on “Ripsistä asiaa

  1. Näyttääpä hyvältä! Ei ollenkaan niin yliampuvilta, kun joskus olen nähnyt. Ei tiedä oikein, mihin katsoisi, kun toinen hädin tuskin jaksaa pitää silmiään auki kolmisenttisine pidennyksineen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s