hakusanaralli

kokovartalofiilis- No aika ilmeinen. Tänne tullaan nyt paljon enemmän suoralla nettihaulla, kun Facebookista ei enää ole apuja etsijälle. Olen huomannut vasta nyt, miten voimakas väline FB onkin myös blogihommissa. Lukijamäärissä tapahtui jättimäinen romahdus, kun lähdin sieltä, ja aina on kävijöissä iso piikki, jos joku on jakanut postauksia siellä (mieluusti sopii ;D ) Nyt väki alkaa vähitelleen löyttää tänne taas enemmän.  
sokeriton jouluKesäkunnon metsästäjiä on riittänyt pitkin kevättä. Sokeriton vuosi on ollut yksi luetuimpia juttuosioita, ja olihan siellä paljon postauksia toki. Sokeriton joulu sujui paljon helpommin, kuin olin kuvitellutkaan. Ensin piti kyllä päästä koukusta eroon. Nykyisessä pyrinnössäni olen tosi onnellinen, ettei koukkua enää samassa mitassa ole. Menee paljon helpommalla tämä sokerittomuus tällä kertaa.  
eija vilpas alastiTämä hakusanarypäs ei luovuta! Eija, olen sinulle monta sataa lukijaa velkaa!  
lofootit mökkimajoitusLofoottien matkajuttu on tosi suosittu! Sitä on luettu läpi varsinkin tänä keväänä. joku onnekas, onnekas tyyppi on lähdössä vissiin sinne reissuamaan. Ei voi kuin suositella superlämpimästi! Ihan upea retki se oli.

Lofooteilla majjottuminen on helppoa ja aika edullistakin. Mökkejä riittää ja teltalla pääsee vielä halvemmalla. Leirintäalueita on tiuhassa ja ne ovat siistejä ja hyviä.

Tämän kesän reissujutut tulevat olemaan Portugalia, Kolin kansallispuistoa ja Gotlantia!

mitä kertoa syöpäepäilystäNo sanopa se! Olen ollut tilanteessa elämässäni kahdesti. Toisella kerralla epäilys oli aiheellinen, joten kerrottavaa oli pian enemmänkin. Viimeisimmällä kerralla, epäilyjä ja tutkimuksia kesti kuukausikaupalla, mutta ne osoittautuivat lopulta onneksi turhiksi. Kerroin epäilyistä vain niille rakkailleni, joita tarvitsin oman jaksamiseni tueksi. Suosittelen itsekästä linjaa, ja panostusta omaan turvallisuudentunteeseen. Tuollaisella hetkellä kenekään ei tarvitse jaksaa kantaa toisten vääränlaisia reaktioita. Täällä kirjoitin vähän viiveellä aiheesta purkaakseni omaa mieltä.
goodio suklaaNo onhan se hyvää, mutta ei se minusta niin hyvää ole, kuin hipsterit huutelevat. Hinta on aivan hitonmoinen, mutta toisaalta raaka-aineetkin kyllä laadukkaita. Tällä hetkellä suklaa on poissa ruokalistalta herkkupäiviä lukuunottamatta, joten Goodiot ja muutkin saavat pysyä hyllyillään. Taitaa sitä tuolla nytkin olla keittiön kaapissa. Raakanahan suklaa pitää toki syödäkin. Muu on teeskentelyä.
väärälle yhteydelleHmm. Potentiaalisesti hankala tilanne. Kehotan panostamaan oikeanlaisiin yhteyksiin, se kannattaa.
polar loop aktiivisuusranneke vai sykemittariMinulla on molemmat. Käytänkin molempia. Joskus jopa yhtäaikaa ihan vain huvin vuoksi. Loop ei missään nimessä korvaa sykemittaria, varsinkaan minun versionani ilman sykevyötä. Sykevyöllisessä taas on se pulma, ettei se funkkaa vedessä, ja minä olen siellä paljon. Sanoisin, että arkipäivien seurantaan Loop on mitä mainioin liikkumaan patistelija, mutta tositreeniin sykemittari on ykköshomma.
paras raakasuklaa levyJaahas. No on niitä monia hyviä. Tykkään Lovechockista paljon. Teen silti parhaat mielestäni itse. Vaatimaton kun olen. Ja taitava.
valokuvaus lofooteillaNo todellakin! Siellä riittää kyllä kuvattavaa!
kaksoset musta ja valkoinenMitähän tällä yhdistelmällä on haettu? Tulee mieleen se klassikkotarina naisesta, joka hupailee kahden miehen kanssa peräkkäin, ja saa sitten tuollaisen setin. Pelkäänpä, ettei täällä blogissa oikein ole vastinetta hakijan haaveisiin…
lofootit valassafariVoi sinä onnekas matkaaja, mene mene! Valassafari maksaa aivan saatanasti, mutta on niin hieno, että minulta ainakin tuli itku. Säästä kaikesta muusta (koska TER-VE miten kallista siellä kaikki on!) mutta panosta tuohon.
some ähkyKyllä kiitos, se minulle tuli. Nyt, kohta 3 kk Facebookitonta eloa elettyäni, tilanne on tosi paljon parempi. Päässä ei surise, uni tulee hyvin, olen rauhallisempi, iloisempi ja vähemmän vainoharhainen. Kaipaan eniten Spotifyta, ja erästä horskooppihenkilöä joka vaikenee turhan pitkään. Jos joku tietää, miten saa musiikkia ilman FB-kytkentöjä, niin paljasta heti!

Some-paastoa tai ainakin rehtiä peiliin katsomista oman käytön suhteen suosittelen mitä lämpimmin jokaiselle. Niille eniten, joiden sielussa alkaa pahiten läpättää ajatusta harkitessa. Siitä selviää hengissä, ja siitä myös alkaa nauttia. Kesä on mitä otollisinta aikaa vähän maadoitella tosielämän äärellä.

Älkää silti lopettako täällä lukemista ❤

 

Mainokset

2 thoughts on “hakusanaralli

 1. Nämä on aina niin hauskoja luettavia, nämä hakusanalistaukset!
  Halusin vaan kommentoida, kuinka nostan hattua Facebook-lakollesi. Olen itsekin sitä harkinnut, mutta mulle toimii vielä vapaapäivien pito. Pyrin pitämään noin kerran viikossa FB-vapaata, yleensä sunnuntaisin. Ja rajoittaa somen käytön yksinäisiin hetkiin, joita minulla yksineläjänä kyllä on lähes joka ilta, mutta kuitenkin.
  Sosiaalisessa mediassa on puolensa ja puolensa.
  Mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

  1. Kiitos Ninna 🙂 Tuo kuulostaa oikein hyvältä systeemiltä. Oon jutellut somepaastoista yksin elävien ystävieni kanssa, ja tuumin myös että se keskusteluyhteys juuri iltaisin on isossa roolissa. On eri juttu, kun tässä pöheltää perhe ympärillä höpöttelemässä. Tulee se höpöttelyn tarve siinä täytettyä. Uskon vahvasti, etten todellakaan olisi poissa FBstä itse yksin asujana, vaan haluaisin just sen iltahetken kavereiden kesken verkossa.

   Hauskasti (tai ei ollenkaan) se kääntyi mulla just niin päin, että en oikein jaksanut kuunnella näitten perhetyyppien juttuja, kun tuijottelin vaan ruutua. Huh, ei oikein hyvä sekään 😀

   Kivaa kesää sinne myös!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s