Vesihommeleita

Pitkän duunipäivän päätteeksi pitää vain nopskaan todeta, että korkkasin tänään Uimastadikan kauden. Se on kyllä ihan paras paikka vesijuoksulle! Tapaan tehdä niin, että Helsinkiin suuntaavina työpäivinä menen joko (talvella) Töölön uimahalliin tai (kesällä) stadikalle uimaan ennen töitä. Bussilla pääsee niin hyvin ihan viereen molempia. Oli kyllä ihanaa. 

Meille Hämikseen aukeaa myös heinäkuussa maauimala, kun piiiiiitkä puinti on saatu viimein päätökseen. Mahtavaa! Kaltaiseni pakkovesijuoksija kiitää taivasten valtakuntaa ja kaikkia maallisempiakin tahoja, sillä uimahalli on kesäisin kiinni ja järvivesi useinkin turhan vilpakka pitemmälle juoksulenkille.

Mulla on huomenna vika duunipäivä! En meinaa tajuta ollenkaan! Ja lauantaina pääsen pitkästä aikaa juontamaan derbymatsia (Tulkaa katsomaan sitä! On Kallion urheiliutalolla klo: 16.30 ->  ja ILMAINENkin vielä) ja se on myös tankkauspäivä, jonka vietän aamusta iltaan hurmiossa juopotellen ja syöpötellen. Sunnuntai onkin darraista pakkailua, ja maanantaiyönä lennähdän Portugaliin ❤

Asiat ovat hyvin. 

Mainokset

2 thoughts on “Vesihommeleita

  1. Kävin viime kesänä katsomassa sitä vanhaa tyhjillään olevaa uimalaa, oli vaikuttavan näköinen. Hienoa, että se saadaan uudelleenkäyttöön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s