Tosi Aikuinen Pelko – osa 1

Tässä blogissa oli niin hauska lista peloista, että lanseeraan tällaisen uuden osion. Onpahan jotain niillekin teistä, joita loputtomat matkakertomukset eivät jaksa kiinnostaa.

Juurikin viikonloppuna aihesta tuli juteltua. Siitä, miten pelkään ihan kaikkea, ja miten koitan silti tehdä asioita niin, etten jää pelkojen vangiksi. Jos alkaisin elää pelkojeni ehdoilla, näivettyisin vuorokaudessa omaan kotiini. Olen aiemminkin puhunut näistä.

TOSI AIKUINEN PELKO osa 1.

Pelkään, että hämähäkit palaavat imurista kostamaan. Tähän sisältyy tietysti vihje siitä, että jonkin verran pelkään hämähäkkejä. Tämä pelko liittyy kuitenkin juuri siihen, että imurilla (joka on ainoa oikea menetelmä, koska voi parin metrin varren päästä lähestyä moisia vittumaisia runkkuja) imaistut pedot eivät kuolekaan siellä tuubissa (tai liekeissä, tai missään!), vaan vähän aikaa pökräävät, sitten suuttuvat, teroittavat hampaansa ja saapuvat kostoretkelle.

Pelko johtaa siihen, että hämähäkin imuroituani pidän imuria tosi kauan päällä (pidentää pökräämistä) ja yritän imuroida kaikkea mahdollista terävää ja vaarallista (putkea pitkin marssivan tappajan lävistämistarkoituksessa). Oikeasti haaveilen, että kehtaisin imuroida perään purkillisen nuppineuloja.

Haluaisin keventää, että liioittelen. Vaan en.

 


2 thoughts on “Tosi Aikuinen Pelko – osa 1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s