Päässä ehkä on pimiää, mutta hyvältä se näyttää

Täällä vähän päivitystä hupun huminasta. On vähän jutut vähissä, kun on niin kurja olo. Päivät menevät aika lailla höhhöillessä slow motionilla  ja skarpatessa 24/7 niin, etten kaadu seinille. Tutkimuksissa, hieronnoissa ja rusautteluissa. Vituttaa ja väsyttää moinen. Olisin jo täysin valmis töihin, puntille ja muihin rientoihin. Vaan eipä auta. Kait se siitä hellittää jossakin vaiheessa.

Sen verran sain sankaroitua, että roudasin itseni ryhdistettäväksi edes pinnalta työkuntoisen näköiseksi. Olen elänyt sellaista reissaavan rantapummin elämää koko kesän, etten ole meikannut kuin kahdesti sitten kesäkuun alun, ja kampaajallakin olin viimeksi kai joskus toukokuulla. Alkoikin jo olla melko metsittynyt meiniki. (Niitä ihania räpsyripsiäkää en ole voinut viime viikkoina pitää, koska en voi ajaa autoa enkä pääse huoltoon. Ovat kaikki irronneet odotellessa pään tokenemista. Jo nyt on jumalauta.) Kampaaja sentään aina auttaa.

Ennen

IMG_9105

Jälkeen

IMG_9122

(Also: girls, use that lipstick)

Huomenna muuten on tuolla KG:n puolella luvassa 3 kk:n välitilinpäätös. Pitää vissiin kuvatkin ottaa. Hui!

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s