Jurassic Rock viimeisteli kesän

Hui hai, ja huikean haikeat heipat ihanalle kesälle 2014! Tänään nimittäin alkoivat koulut lopullakin perheellä, joten loma on nyt totisesti ohi. Olipa ihana, ihana kesä kerta kaikkiaan! Yksi kirkkaasti parhaista.

Viimeistelin lomahommelit huomattavan perinpohjaisella otteella to-su Mikkelissä Jurassic Rockin merkeissä. Ihan loistava pieni festari. Pieni siis sillä tavalla, että lavoja on tasan kaksi, ja esiintyjät soittavat vuorotellen. Voi siis halutessaan katsella vaikka joka ainoan bändin.

bändiä

Me emme halunneet. Me halusimme välillä kreisibailata Rytmiteltassa vaahtosuihkutuksessa tai katsella improryhmän esityksiä portin toisella puolen. Hihitellä ja viettää kevyttä ja helppoa, helteistä huonon huumorin hauskaa. Parasta!

Juhlin anitahirvosena
Juhlin anitahirvosena

Kuuntelimme ne bändit, jotka enemmistö remuretkueesta halusi nähdä. Fiilistelimme ainakin JVGtä ja Anna Abreuta, Kaija Koota, Stigiä, Ruudolfia ja Karri Koiraa, Ky-Mani Marleyta ja Nellya. Muutamaa viimeistä  varsinkin tanssittiin niin, että pylly meinas pudota. YAMAN!

ilotulitus

Muu kuin festarimöyrintäaika vietettiin sitten mökillä muurikan herkkuja syöden, loputtomasti saunoen, pulikoiden ja vesijuosten. Oli värityskirjan, palapelin ja katiskan nostamisen raskaita huveja.

Mökillä oli tarjolla ihanaa kisuseuraa.

kesäkissa

Ja suosikkikoiraseuraani myös.
Ja suosikkikoiraseuraani myös.

Oli myös kesähaaste2014. Viime vuonna treenasimme ystäväni kanssa kesähaasteena hyppäämään pää edellä. Tämän kesän haaste oli vesijuosta mökkijärvi ympäri. Sen toteutimme tyylipuhtaasti sunnuntaina ennen kotimatkalle lähtöä.

vedessä

Enpäs muista milloin olen viimeksi nauranut yhtä paljon kuin tällä reissulla. En oikein usko, että tätä paremmin voi nollata ja latautua työsyksyä varten.

Ystävät on parasta. Kesä2014 on parasta. Mökkeily ja festaripöllöttely on parasta.

(Vähän siitä toki jotuuu maksamaan ruumiillaan. Siitä täällä.)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s