Pistin paprikaksi

Jes, kerrankin jotain ihan muuta kuin huimaustarinaa tarjolla! Rehti kaupallinen yhteistyökirjoitus. Minulle lähetettiin pr-toimistosta pari uutta sävyttävää hoitoainetta testiin, ja kyllähän minä testaan. 

Lähtöasetelma oli otollinen: auringon raiskaama surffipiiska. Ihana kampaajani Jonna Velvetistä on tehnyt sille kesän jälkeen jo kerran taikojaan, mutta kyllä olen uittanut tukkaa niin uutterasti erilaisissa halli-, järvi- ja meriolosuhteissa, että aikamoisen haalea vaalea tämä oli. Kas tällainen:

sivu ennen1

No, tuuppasin siihen aamusuihkun jälkeen IdHair Colour Bomb -hoitsikan sävyssä Strong paprika. Annoin muhia aamukahvin ajan, purkin ohjeen maksimin 15 minuuttia, ja huuhdoin pois. 

märkänä

Taivas varjele, mitä sieltä tulee?

Ja koska kaikki parhaat ennen-jälkeen vertailut tehdään niin, että meikataan välissä ja vaihdetaan vaatteetkin, niin näin nytkin. Tadaaaah:

jälkeen2

Kylläpäs virkistyi ilme! Vartin pikamuutos syksyyn oli kyllä iisibiisi. 

Tykkäsin tästä. Aine oli paksumpaa kuin monissa vastaavissa kokeilemissani, joten säästyin normaalilta teurastamo -efektiltä kylppärissä. Ei roiskunut lavuaariin eikä kaakeleille. Plussaa myös tosi lyhyestä vaikutusajasta (jo 5 min riittää, jos haluaa vain vähän sävyä. Minä toki ahnehdin heti koko rahalla). 

Purkki on aika sopivan kokoinen, 250 ml, riittää useampaan käyttöön. Sävy on intensiivisempi, kuin monissa kokeilemissani sävyttävissä hoitoaineissa. Tarttui mainiosti. Voisin kuvitella tämän freesaavan valmiiksi samansävyistä pohjaa todella pitkään erinomaisesti. Nyt sävyero oli tosi iso. Minä siis reippaasti väärinkäytin tuotetta, ja jälki on silti mainio! Ihan tasaisesti sävy ei tarttunut taakse ja tyveen, ja sehän on selvääkin. Tukka on siellä lyhyempi ja parempikuntoinen, vähemmän huokoinen ja liukas. Ei häiritse kuitenkaan omaa silmää ollenkaan!

Erityismainintana, että teini-ikäiset lapset kiljuivat kilpaa ylistyslauluja lopputuloksen nähtyään. Ja se on kuulkaas jo jotain! 

Sain testiin vielä toisenkin saman sarjan sävyn. Se on nimeltään Fancy violet. Koklailen sen sitten vähän myöhemmin.

Mitäs tykkäätte? 

 

3 thoughts on “Pistin paprikaksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s