Huimaavan hyvää derbyä ja höyryveturihommia!

Hah, en kyllästy tähän adjektiiviin! Itse huimaukseen olenkin kyllästynyt jo aika päivää. Nyt on viikko 8 menossa, ja näköjään joudun odottelemaan erikoislääkärille pääsyä vielä kolme viikkoa. No, odotellaan, saatana. 

Tänään pistän piut paut selvälle kännille, ja lähden juontohommiin. Tampereella pelataan nimittäin kuudes roller derbyn Suomi Cup -turnaus. Puhuahan minä pystyn vaikka pää kainalossa, ja juontokaverina on luottotyyppi. Jos vielä saan jonkun tuolin johon välillä nojailla, niin pitäisi kyllä pysyä pystyssäkin. Tulkaahan katsomaan, jos olette liepeillä!

Sitä ennen piipahdamme Toijalan veturimuseossa, jossa elellään historiallisia hetkiä! Appiukkoni höyryveturi Jumbo (kyllä, appiukollani on HÖYRYVETURI!) nimittäin laitetaan höyryihin 44 vuotta käytöstä poistamisen jälkeen! Melko hiton hienoa! Sinne myös kaikki ihmettelmään!

Tuut tuuuuuuut!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s