Kesä 2014 Instagrammin mukaan

Plusmimmillä oli kiva postaus. Kopioin idean. Lukija- ja tykkäilymäärämme ovat varsin eri mittakaavassa, mutta ei se mitään. Tässä kesän 2014 Instagram-hitit:

1.

kustumua agnes
Osallistuimme esikoisen kanssa Kutsu mua -kampanjaan. Osallistu sinäkin! Tällä kuvalla ihanuuslapsi karautti samantien suosituimmaksi kuvakseni. Ei yhtään ihme!

2.

kutsu mua
Minä tuumin, että eniten ärsyttää, kun eloisuuttani koitetaan kahlia haukkumalla levottomaksi. En ole. Olen sukkela. Liikkeissäni ja muutenkin. Kutsu mua sukkelax!

3.

Hulluttelin sävyttävällä hoitsikalla syksyn kunniaksi.
Hulluttelin sävyttävällä hoitsikalla syksyn kunniaksi.

4.

Koneen uumenista kaivautui esiin arkistojen aarteita kisavuosilta.
Koneen uumenista kaivautui esiin arkistojen aarteita kisavuosilta.

5.

Muru keräsi pisteet himaan hääpäiväaamiaisella.
Muru keräsi pisteet himaan hääpäiväaamiaisella. Mango-juustokakku oli taivaaaaallista!

6.

Eilisen isoäitiselfie kiri heti korkeille sijoille. Ei ihme <3
Eilisen isoäitiselfie kiri heti korkeille sijoille. Ei ihme ❤ Naana, eli virallisemmin Joan Campbell, on muuten kirjoittanut kaksi upeaa kirjaa: Ei murheella vaan ilolla ja Pommeja ja kukkia. Jos Pohjois-Irlanti ja todella värikäs ihmiselämä kiinnostaa, niin suosittelen todella lämmöllä. Kirjastosta löytyy. Ja minulta hyllystä. Taidankin lukea taas uudestaan. 

 

7.

tatskahommat peukutellaan aina, vaikka sitten sulasta myötätunnosta. On kai se hyväkin, koska siellähän on ja pysyy.
tatskahommat peukutellaan aina, vaikka sitten sulasta myötätunnosta. On kai se hyväkin, koska siellähän on ja pysyy. Juuri nyt kuva on pirullisimmassa kutiamisvaiheessaan. Kuoriutuisi jo esiin!

8.

Lusikkajuhliin, eli Helsinki roller derbyn vuotuisiin puutarhakemuihin pihallani, lähdettiin rehdillä herutushengellä.
Lusikkajuhliin, eli Helsinki roller derbyn vuotuisiin puutarhakemuihin pihallani, lähdettiin rehdillä herutushengellä. Ja on mulla vaatteet. On on. 

9.

Olisi ollut sula ihme, jos yksikään lambfie ei olisi mahtunut mukaan. Sen verran monella sadalla otoksella teitä spämmättiin. Lammaspaimenviikko Kolin kansallispuistossa oli yksi elämäni kivoimmista, vaikka huippahelvetti siellä starttasikin. Näitä tyyppejä on ikävä. Ovatkohan jo jonkun padassa...
Olisi ollut sula ihme, jos yksikään lambfie ei olisi mahtunut mukaan. Sen verran monella sadalla otoksella teitä spämmättiin. Lammaspaimenviikko Kolin kansallispuistossa oli yksi elämäni kivoimmista, vaikka huippahelvetti siellä starttasikin. Näitä tyyppejä on ikävä. Ovatkohan jo jonkun padassa…

10.

Viimeisin väri-ilottelu pääsi kahteenkin kärkikuvaan.
Viimeisin väri-ilottelu pääsi kahteenkin kärkikuvaan.

11.

Jaetulla 11. sijalla oli kolme kuvaa, mutta laitetaan nyt tämä. Kuvaa hyvin ruoka- ja puutarha-aiheiden vankkaa tarjontaa tililläni. Vattusato oli tänä vuonna upea!
Jaetulla 11. sijalla oli kolme kuvaa, mutta laitetaan nyt tämä. Kuvaa hyvin ruoka- ja puutarha-aiheiden vankkaa tarjontaa tililläni. Vattusato oli tänä vuonna upea!

12.

Rakkausaiheet trendaavat melko tukevasti tililläni myös. Se johtuu tietty siitä, että mulla on maailman paras puoliso, jonka kanssa ollaan lokakuussa likisitelty 22 vuotta.
Rakkausaiheet trendaavat melko tukevasti tililläni myös. Se johtuu tietty siitä, että mulla on maailman paras puoliso, jonka kanssa ollaan lokakuussa likisitelty 22 vuotta.

13.

Kesäkuun lopulla käytiin Suvin ja Agonyn kanssa ajamassa tasa-arvon asiaa Pride-kulkueessa. Ihana kesäpäivä täynnä aurinkoa, sushia, Linnanmäkeä ja Uimastadikkaa.
Kesäkuun lopulla käytiin sielunturvajoukko-Suvin ja tämän kesän uuden ystävyyden Agonyn kanssa ajamassa tasa-arvon asiaa Pride-kulkueessa. Ihana kesäpäivä täynnä aurinkoa, sushia, Linnanmäkeä ja Uimastadikkaa. Kesää parhaimmillaan!

14.

suppaus
Heinäkuun lopulla pääsin ihanan Tikru-tyypin kanssa kokeilemaan suppailua, joka on kiehtonut jo pitkään. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan lisäksi väkevää itseni voittamisen tuntua, koska nousin laudalle huimauksista huolimatta. Hyvin sujuikin, vaikka keskittyä sai kovasti. Superkiva päivä ja superkivaa puuhaa! Also BOOBS!

15.

Elokuun alussa starttasi Kääpiömobiili ihanan Tiinan ohjastamana. Ajoimme kohti kesän hillittömintä viimeistelyviikonloppua Mikkeliin, jossa hulluteltiin neljä päivää Jurassic rockin ja mökkeilyn merkeissä. Ihan paras, vähän jo perinteeksi muodostunut tapa lopetella loma. Kiitos Tiina, Suvi ja Vurpa <3
Elokuun alussa starttasi Kääpiömobiili ihanan Tiinan ohjastamana. Ajoimme kohti kesän hillittömintä viimeistelyviikonloppua Mikkeliin, jossa hulluteltiin neljä päivää Jurassic rockin ja mökkeilyn merkeissä. Ihan paras, vähän jo perinteeksi muodostunut tapa lopetella loma. Kiitos Tiina, Suvi ja Vurpa ❤

 

Siinä Top 15 tykkäysten perusteella. Itse tykkään tietysti kaikista näistä, ja kaikista muistakin kesän ihanista kuvavirtaan talletetuista muistoista. Vaikka vähän dramaattisen manaajalopun saikin, jää tämä kesä kyllä muistoihin yhtenä ihan parhaimmista!

Sain nauttia piiiiitkän loman, viettää aikaa ihanien kotityyppieni ja ihanien uusien ja vanhojen ystävieni kanssa, mökkeillä useammassakin osoitteessa, matkailla niin Suomessa kuin ulkomaillakin, vanua puutarhassa ja kaupunkioloissa ja rutistella erilaisia eläimiä. Sain olla hunningolla ja terveystunnelmissa, nuuhkia kukkasia ja koota palapelejä, lukea kirjoja ja värittää värityskirjoja, värittää omaa ihoa, tukkaa ja tarinoita. Hihitellä, pusutella ja tanssia rytmiteltassa. Juosta järven ympäri ja kokkailla lukemattomilla ulkotulilla herkkuruokia. Ihana, ihana kesä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s