Valaistumishankkeita lusimisviikon varrelta

Huh, kituviikko aka odotusviikko aka tämä tässä meneillään oleva perläpiviikko etenee hitaasti nitkutellen. Olen pelkistänyt pelkistämästä päästyäni: teen työt, syön ja nukun. Rakastan perhettä siinä ohessa. Peruuttelen ylimääräisiä menoja oikein urakalla ja keskityn vain lusimaan tätä viikkoa läpi. Pakoilen kirjoihin ja äänikirjoihin, palapeleihin ja teekannullisiin.

Eilen huvittelin hevin äärellä. Yritin valaistua. Rakensin palapeliä ja kuuntelin samalla Eckhart Tollen The Power of Now -äänikirjaa. On meinaan kovaa kamaa. Ärsyttää sen ukkelin ääni ihan tajuttomasti, mutta koita kuunnella sen ohi ja läpi. Osa meiningistä menee niin yli hilseen, että naurattaa, mutta on siellä joitakin pirstaleita aika jänniä juttuja.

Juuri nyt mikä tahansa, jonka avulla pääsen vähäksi aikaa muihin mietteisiin käy. Oli sitten Bear Gryllsin Ultimate survival -sarja (koko perhe on ihan koukussa!), kokkailu, höpöromaani tai kovan kaliiberin valaistumiskirjallisuus. Ja hei, jos tässä sivutuotteena lipsahtaa valaistumisen puolelle, niin hyvä homma. Olisi jo aikakin!

Täällä Oprah kohtaa Tollen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s