Suklaata, teetä ja pakkausinnovaatioita

Postihenkilö toi mieluisan paketin. Sain pr-toimistolta maisteltavaksi uusia luomusuklaita ja teemakuja. Olipas tervetullut lähetys hankalan viikon loppuun!

Ihan kättelyssä riemastuin paketoinnista. Minulle tulee postissa pakettia milloin mistäkin vähän harva se päivä, ja pahvia kertyy nurkkiin toivottomia määriä. On myös tuskaisen ärsyttävää repiä tuhatkertaisesti ilmastointiteipattuja kääreitä auki. Tämä Sugarilta tullut paketti oli paitsi kaunis ja helposti tarranauhalla avattava ja suljettava, myös ympäristöystävällinen. Se nimittäin lähetetään putiikille takaisin sujauttamalla se tyhjänä postilaatikkoon. Toimisto voi sitten käyttää paketin uudelleen, eikä minulle jää nurkkiin mitään ylimääräistä. Nerokasta!

En ole törmännyt moiseen aikaisemmin, ja ihastuin ikihyviksi. Pieni, käytännöllinen ja fiksu juttu, joka säästää ympäristöä ja hermoja. Iso peukku. Kaikki lähetykset saisivat tulla tällaisissa. Ainakin minuntyyppiseni vastaanottajan mielessä lähettävän lafkan pisteet nousevat tällaisten juttujen myötä ihan kohisemalla!Win-win all around siis.

Mitä sisältöön sitten tulee, niin ehdin koemaistaa juomista vasta Sweet chili-teen ja tykkäsin sen vahvasta lämmittävästä mausta kovin. Sopii pimeisiin koleisiin syksyiltoihin täydelleen. Higher living -teemahan sopii myös hyvin viimeaikaisiin valaistumishankkeisiini. (Hirmu vähän edistymistä sillä osastolla toistaiseksi, mutta odotellaan!)

Suklaat sen sijaan humahtivat hyviin suihin vikaa palaa myöten samoin tein. Etenkin appelsiini-inkivääri maittoi esikoiselle ja minä taas tykästyin kovasti tuohon erikoisempaan yhdistelmään hamppuöljyä ja kurpitsansiemeniä! Suklaa oli kauniskin, kuten yläkuvasta näkyy. Pitää kokeilla omissakin koekeittiöinspiksissä lisätä siemeniä suklaamassan joukkoon!

Seed and bean -suklaat ovat tosiaan luomulaatuisia reilun kaupan tuotteita ja valikoimasta löytyy myös vegaanisia versioita. Kun makukin on mainio, ei siitä ihan hirveästi paremmaksi voi pistää. Koklaa, kun tulee vastaan!

teetä ja suklaata

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s