Patukkaa tarjolla

Huomenta! Naputtelin aamupuhteeksi tänne puolelle pitkähkön proteiinipatukka-aiheisen postin, jos jotakuta semmoiset hommeliinit kiinnostaa. Voisinpa myös todeta tällä puolella (kun en tuolla työpuolella uskalla kirota ihan yhtä rehvakkaasti) että on se nyt VITTU SAATANA, ettei blogipohjaa voi saada sellaiseen kuntoon, että voisi aivan kuviakin sinne laitella. Ollut tosi huonolla tolalla tuo jo monta viikkoa, ja kylläpä kyrpäiseen. No, siellä sitä nyt joka tapauksessa tekstipainotteisesti on. Tässä siihen liittyvä kuvakin 🙂

questit

Mainokset

2 thoughts on “Patukkaa tarjolla

    1. Voi ei! En edes tiennyt, että niin voi käydä. Tuntuu kuitenkin aika kummalta, että tuollainen kaupallinen taho, iso lehti, ei kykenisi hankkimaan riittävää alustaa blogien pitämiselle. Jostain siellä kiikastaa, mutten tiedä mistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s