Terve sielu (lähes) terveessä ruumiissa

Oloni on turvallinen. Kävin nimittäin aamulla työterveyshoitajalla! Investoin itseeni, ja hankin yhden hengen firmalleni aka minulle työterveyspalvelut. Lord knows I need those. Nyt saan ainakin käyttää vitsauksieni selättämiseen yksityisiä palveluita, ja laittaa laskut Kelalle ja verotukseen. Päivittelimme hoitajan kanssa kolmensadan kilometrin mittaista sairuashistoriaani, ja loimme suunntelmia terveen tulevaisuuden saavuttamiseksi. Mistä vetoa, että nyt kun minulla on tuo palvelu, olen tästä lähtien terve kuin pukki? (Se kyllä sopii!)

Suuntasin terkalta suoraan salille, ja puuhkutin menemään Oikotie Optimaaliin -valmennuksen saliohjelman jo 9. kerran! Tunnen itseni urheilusankariksi. Nostin kaikkia sarjapainojakin, kun hyvin kulki. Treenin tehostajana korvissa pauhasi uusin äänikirjahankintani Oprah’n This I know for sure. Se on todella hyvä. Olen tykännyt treenata kirja korvissani. Musiikkia saa niin paljon muutenkin. Huimaus pysyy salilla kurissa, jos en koita tehdä makuulla tehtäviä liikeitä nopeasti pystysarjojen kanssa peräkkäin. Vaihdokset vaativat hetken hengittelyn.

Illalla lähden Vanajanlinnaan yökyläreisulle samoissa tervehenkisissä tunnelmissa. Siellä odottaa kauan odottamani Taikinasta teräkseksi -valmennusviikonloppu. (Voi näitä nimiä!) Luvassa on luentoja, illallinen, ohjattu aamiainen (mitä se lieneekään) ja sisä- ja ulkoliikuntaa sekä rentoutumista. Kuulostaa erinomaiselta!

Jännittää kyllä, koska en ole ollut millään kurssilla Herran aikaan, en ole olut missään itsekseni myöskään saman Herran aikaan, enkä yhtään tiedä kuka osuu kämppiksekseni. Eiköhän siellä kivaa ole joka tapauksessa!

Kivaa syksyistä viikonloppua!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s