Aivoräjähdyksiä

Tämä päivä on ollut happinaamarin omalla naamalla pitoa tukevasti. On tullut sellaisella rytinällä oivalluksia, että morjens! Johtuukohan se siitä, että olen lokakuun lapsi, että nämä syksyt tuntuvat olevan mulle melkoista uudelleen orientoitumisen ja nahan luomisen aikaa?

Tiedättekö mitä tein tänään ekan kerran? Meditoin ohjatusti 20 minuuttia oman sänkyni ihanassa rauhassa. Vedin henkeä. Palasin omiin nahkoihini.

Lisäksi sain loppuun eilen aloittamani äänikirjan, jossa on melkoisen mullistavia, helposti tajuttavaan muotoon pakattavia oivalluksia just tähän hetkeen. Se sisältää 200 meditaatiopätkää, sisäistettävää ajatusta. Kävelin yhteensä 2,5 tuntia tänään kirja korvillani tuolla ruskassa ja tajusin asioita. Wau, mikä tunne se onkaan!

Kaksi kirjan pätkistä puhuttelee tällä hetkellä eniten:

There’s 2 kinds of business: My business and None of my business.

sekä

Take no hostages.

En pura näitä enempää, koska haluan helliä hyvin henkilökohtaisia oivalluksiani ihan omassa sielussani vähän vahvemmiksi ja rohkeammiksi ennen jakamista. Mutta sen sanon, että jos rajattomuus soittelee joitakin kelloja, tai jos mietit omaa suhdettasi ympäröiviin ihmisiisi nyt erityisellä herkkyydellä, niin saattaisit nauttia Karen Casey: Let go now – Embracing Detachment. 

Kirja on aikomoisen uskonnollinen taustaopeiltaan, ja se voi tuntua jostain lukijasta hankalalta. Kannatan kuitenkin se lukemista/kuuntelemista, vaikka se osasto ei kiinnostaisikaan. Minua, rehtiä hihhulia, toki tuon osaston jutut eivät häiritse laisinkaan. Päinvastoin 🙂

 

 


One thought on “Aivoräjähdyksiä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s