Pintaa

No nyt kun tämä kirjoitushana aukesi, ja sain jo aamuysiin mennessä päivän artikkelinkin napsuteltua (varhaiset linnut, madot ja nämä hommelit), niin voisin ottaa hetken pintapuolisia juttuja. Ihonpintapuolisia. Eli pari kaupallista tiedotetta.

Olen saanut blogitestailuun muutamankin tuotteen tässä syksyn varrella. Paljon tulee aika paskaakin, ja ne jäävät tuonne nurkkiin pölyttymään, mutta on paljon tosi kivojakin juttuja. Niistä kirjoittelen mielelläni. Kolme tällaista kivaa tuotetta erottui joukosta.

1. Pihlaja – Daily defence rich butter

Tämä purnukka on esiintynyt blogissani jo aiemminkin. Tuotteen kehittelyssä mukana ollut Noora on entinen duunikaverini, ja hänen puuhiaan tulee seurailluksi siksikin sillä silmällä. Ihailen naisen omistautuneisuutta ja paneutumista työhönsä, ja nyt voin ihailla hänen uutta aluevaltaustaan vähän vielä perusteellisemmin.

Koklasin Pihlajavoiteen heti sen tultua myntiin, koska tuoteperheen esikoinen, tuubiversio, pelasti viime talvena rutikuivan lärvini moneen otteeseen. Totesin tämän paksumman vartalovoiteen ihan yhtä hyväksi. Tuote on ollut minulla käytössä sen saamisesta lähtien, ja olen myhäillyt sen äärellä tyytyväisyyttäni. Viime viikolla hokasin laittaa sen ultimaattiseen testiin, eli korppukuivalle esikoiselleni hätäavuksi. Oli käsillä ”kun mikään ei riitä” -henkinen tilanne. Atoopikot kautta maan varmasti yhtyvät kokemukseen siitä, että juuri tämä vuodenaika on kaikkein pahin iholle. Se hilseilee valkoisena hiutaleena tyynyliinoille ja harteille. Kivuliasta ja kurjaa!

Vaan kas! Pihlajavoide hoiteli hommat paljon parempaan jamaan jo muutaman päivän käytöllä! Tiesin voiteen hyväksi, mutta että näin hyväksi! Esikoinen ei ajatellut olevansa mukana missään kaupallisessa yhteistyöhankkeessa, vaan lausui sanansa ihan puhtaasti sydämestä. Hän kertoi voiteen olevan parasta tähän asti kokeilmistaan (ja kokeiltu on, uskokaa pois!) ja että voidetta on tosi mukava levittää, koska se tuntuu ja tuoksuu niin ihanalle ja imeytyy niin erinomaisesti. Rasvauksen vihaajalta aika hieno arvio! Kiitos siis Noora vielä teninkin suulla!

2. Eucerin AtoControl -sarja

Samassa ihotuskassa esikoinen on koeajanut apteekkien uusinta atoopikkojen hoitosarjaa. Eucerin AtoControl sisältää ison joukon hoitotuotteita suihkusaippuasta akuuttitilanteiden Acute Care Creamiin.

Kesän vaihtuessa syksyyn tämän sarjan tehot tuntuivat vielä riittävän, ja esikoinen tykkäsi käyttää varsinkin tuota akuuttivoidetta silmäluomien, taipeiden ja kaulan aluelle, mutta nyt syksyn edetessä ainakin meillä ovat tehot valitettavasti riittämättömät. Pihlajavoide tepsii jopa tuota sarjan tehokkainta voidetta tymäkämmin.

Sarja on hyvä, ja suosittelen kyllä kokeilemaan löytyisikö siitä apuja kuivaihoiselle. Kaikilla kun onneksi tilanne ei ole niin vaikea, kuin meillä täällä. Esikoinen lähetti terveisiä tuotekehittelyyn: purkkien koot ovat vaikeasti atoopiselle hankalat. Mietoa voidetta vartalolle on tosi iso pänikkä ja akuuttirasvaa pieni tubi. Juuri sitä tehokkainta tarvittaisiin kuulemma isommassa sammiossa tarjolle.

3. Clinique Custom-repair Serum

Sain 10 ml kokoisen seerumin testiin, ja ajattelin heti tuubin nähtyäni, ettei se riitä mihinkään. Tosi monta kertaa sillä kuitenkin naamaani hölväsin! Riitoisaa kamaa.

Tunnustan heti, etten ole mikään naamanhoidon mallioppilas. Pesen illalla ripsarit meikinpoistoaineella, enkä usein tee mitään muuta. Aamulla vetäisen vedellä unihiekat hittoon, ja jos muistan ja iho kiristelee, niin jonkun naamarasvan vedän pintaan. That’s it.

Samaan aikaan minulla on perverssi viehtymys seerumeihin, tehotippoihin ja kaikenlaisiin kräämeihin. Haaveilen ajasta, jolloin olisin se lady, joka töpöttelisi silmänympärysvoiteita ja ampulleja itseensä säännöllisesti. En vain ole se tyyppi, vielä ainakaan. Clinique on yksi mun suosikkimerkeistäni. Tykkään kaikista kokeilemistani tuotteista, ja kylppäristä löytyy tälläkin hetkellä ainakin sarjan kasvovesi. Muistan käyttää sitä noin kerran viikossa, mutta silloin aina tykkään.

Komerojen kätköissä on jos jonkinlaista kylkiäisenä ja lahjuksena saatua ihmeainetta, ja niillä läträän silloin, kun muistan. Tämä tulokas pääsi nyt kuitenkin tehostettuun käyttöön, ja muistin laitella sitä aamuin illoin ohjeen mukaan koko sen ajan, kun voidetta riitti! Hyvä meikä!

Tykkäsin tästä tosi paljon. Se levittyi hyvin ja jätti sellaisen vekkulin vähän vahamaisen, silti kevyen pinnan. Erikoisen, mutta miellyttävän. Nyt joku naamafriikki siellä kauhistuu, mutta tunnustan silti, etten läheskään kaikkina päivinä vetäissyt seerumin päälle edes kosteusvoidetta. Se riitti. Vaikka tämä kroppani muuten onkin melko paskoista partikkeleista koottu, niin lärvin iho on helpolla tyytyväinen. Menen minimillä.

Meikki istui oikein nätisti seerumin jättämän pinnan päälle ja iho pysyi koko päivän mattaisena. Nassu tuntui myös tätä käytellessä napakammalta. Älkää kysykö, mihin tällainen vaikutus perustuu. Ei halaistua hajuakaan. Mutta totean vain, että teki minkä lupasi, ainakin näin parin viikon käytössä.

Harmittaa, että tipat nyt loppuivat. Sen verran tyyris tuubi on kyseessä, ja sen verran huolimaton (ja persaukinen) on naamansa hoitajakin, etten lähtenyt ostoksille pumppupullon tyhjetessä. Jäi kuitenkin sen verran kiehtomaan, että asetin seerumin tulevaisuuteen palkintoporkkanaksi terveysrempan yhdelle isommalle etapille. Saas nähdä koska sen saavutan, mutta ainakin tiedossa on kivaa sitten, kun niin käy! Sitten olen taas vähän aikaa lärvääni hoitava lady. Vähän toivon, että tavoite tulisi kasaan joulun kieppeillä. Olisin silloin sopivasti lentokentän tax free -tarjonnan huudeilla hillumassa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s