Erilaisia perjantaitunnelmia

Pötköttelen kotosalla. Oli oikeastaan punttipäivä, mutta eilen illalla huimasi niin pahasti, että otan iisimmin. Pitkästä aikaa tuli ihan kunnolla huono olo tanssitunnin jälkeen. Makasin sohvalla sikiöasennossa oksennus melkein poskissa, kun pyöri menemään. Inhottavaa.

Tänään olen ottanut rauhaksiin. Kävin aamusella lukemassa pari lehteä nauhalle Näkövammayhdistyksellä, ja sitten hoidin ihan pari pientä firman hommaa, mutten enempää. Salin sijasta pistin äänikirjan korville ja painuin iltalenkille tuonne tyhjille iltakaduille. Oli ihanaa vetää happea keuhkoihin, kävellä, kuunnella ja rauhoittua vain.

Perjantait ovat tarkoittaneet mulle derbytreenejä kolmen viime vuoden ajan, auto-onnettomussaikkua lukuunottamatta. Ne kuluivat Pasilan urheilutalolla hikoillen. Nyt perjantait ovat kohta 4 kk olleet tällaisia, ihan erilaisia. Minä jään tänne, ja muru lähtee treeneihin. Kesti aika kauan päästä siitä yli, myönnän kyllä. Joka perjantai tuntui epikseltä. Nyt tuntuu sltä, että näin on ihan hyvä.

Viime viikon aikana se jotenkin laskeutui se rauha, että tässä ollaan nyt tällä tavalla, ja se on ihan ok. Tietysti olisin mieluummin ilman tätä huimausta. Tietysti olisin onnellinen, jos voisin olla perjantaisin Pasilassa pelaamassa. En todellakaan heinäkuussa lammasfarmilla Kolilla tämän alkaessa ajatellut olevani tässä kunnossa vielä tässä vaiheessa vuotta, mutta nyt on näin. Asetun tähän nyt näköjään. Ilman marttyyriasennetta, vilpittömästi. Nyt varmasti kuuluu mun olla juuri näin, ja miettiä näitä asioita, joita nyt mietin. Tehdä hommia itseni kanssa ja rauhoittua olemaan. Katsella tämä huimauskin loppuun.

Huomenna, jos olo on ok, menen puntille. Jos ei ole, niin sitten vaikka vesijuoksua. Kivoja, aika rauhallisia ajatuksia.

Testailin muuten myös yhden tosi hyvän uuden tuotteen tänään. Sitä voi käydä kurkkimassa täällä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s