Haikeat heipat paljasjalkatossuille

Olen ekan kerran elämässäni kuluttanut lenkkarit puhki! Kangastossuja olen puhkonut toki ennenkin, mutta nyt meni treenikengät. Se kai kertoo siitä, että treenattu on, joten en valita.

Tai no, valitan ehkä vähän. Harmittaa nimittäin, että nuo maailman ihanimmat, mukavimmat ja ehkä söpöimmätkin tossut pitää nyt haudata. Puhun noista pinkeistä Merrellin barefoot -tossuista.

Nämä ovat ekat barefootini, mutteivät todellakaan vikat. Salikäytössä onkin jo nuo keltaiset. Olin skeptinen hankkiessani noita kesän alussa, mutta koska löysin ne alelaarista, otin matkaan. Kävi nopeasti ilmeiseksi, että selkä rakastaa tuota mallia, enkä ole kesän aika montaa kertaa muita tossuja käyttänytkään. Olen lenkkeillyt kaupunkioloissa, metsämaastoissa, ulkomailla, mukulakivillä ja missä vain. Käyttänyt sekä liikuntaan, että ihan arkiseen hengailuun housujen ja hameiden kanssa. Ja aina toimii!

Nyt havahduin siihen, että kummankin tossun ulkolaidasta sataa sisään. Ohut kangas on hengittävä ja käytössä kevyt, mutta toki samalla myös kulutukselle herkempi kuin vaikkapa nahka. Nämä kestivät yhden kesän ja tänne saakka syksyyn. Siihen on näemmä tyydyttävä. Jos jakaa ostohinnan käyttöpäiville, voi kuitenkin olla enemmän kuin onnellinen hankinnasta.

Onneksi nyt alkaa muutenkin olla aika siirtää kesäkengät kaapinperälle (tai roskiin / salikäyttöön / eläkkeelle muulla keinoin, niin kuin nämä) . Onneksi minulla on maailman söpöimmät ja mukavimmat kullan-viininpunaiset talviaddut. Ne lohduttavat hyvästejä. Ja ne keltaiset salitossut toki myös.

Ja onhan tässä se ilo, että ensi kesälle saa ostaa ihan uudet barefootkengät. Toivottavasti valikoimassa on silloinkin yhtä söpökkejä karkkivärejä ❤

Mainokset

2 thoughts on “Haikeat heipat paljasjalkatossuille

  1. Tiiäks, paljasjalkatossu-aficionado täällä myös. Feelmax tekee talvikäyttöönkin sopivia tossuja, niitä myydään merkillä Kuuva 2. Tosin viimeaikoina on ollut hieman laatuongelmia, mutta uutta mallia ilmeisesti on tulossa. Itsehän olen omistanut ja kävellyt/tanssinut/liikkunut puhki Vibramin Fivefingersit ja nuo mainitut Kuuvat, Merrelit on vielä ehjinä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s