Laulutunneilla tunnelmoimassa feat. ihana Johanna Kurkela

Olipas ihanaa olla eilen laulamassa! Kolmen tunnin kurssi meni ihan siivillä. Melkein puhkesin poruun, kun aloimme laulaa stemmoissa. Paikalla oli 9 naista, ja lauloimme Johanna Kurkelan Sun särkyä anna mä en -biisiä.

Olen käynyt laulutunneilla viimeksi lukioikäisenä. On hassua, että siitä on jo niin älyttömästi aikaa! Laulaminen on ollut aina mulle todella rakasta ja tärkeää puuhaa, ja lukiovuosista lasten syntymiseen olin vaikka minkälaisissa bändeissä mukana. Olen aina myös tosi paljon nauttinut kuorolaulusta, vaikka edelliskerrasta on senkin osalta jo älyttömästi aikaa.

Nykyisin tulee laulettua lähinnä omaksi iloksi kotosalla ja jossain karaokehommissa tai muissa bailuolosuhteissa. Ja kauneimmat joululaulut aina hillittömällä paatoksella kirkossa (siskon kanssa joskus vierekkäin äänissäkin). Perhejuhliin viritellään välillä sisarusten ja serkun kanssa jotain pientä. Mutta näin oikein keskittyen en ole kyllä laulanut ikiaikoihin, ja hyvää kyllä teki!

Kävimme läpi äänenmuodostusta ja kaikenlaista laulutekniikkaan vaikuttavaa. Opettaja oli ihanan innostava ja sai porukan tosi hyvin rentoutumaan mukaan. Tarkoituksena on, että aloittamisimme vähän säännöllisemmänkin laulamisen tuolla porukalla ohjatusti.

On kyllä jotain melkein taianomaista siinä hetkessä, kun joukko ääniä sulautuu yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi. Oma ääni siellä muiden äänten ympäröimänä, nostamana, kannatettavana. AAAAAAHHH!

Jännä ajankohta, koska kuulin juuri lukioaikaisen bändini suunnittelevan keikaa joulukuulle! Hihiii, pitänee vähän verestellä niitä biisejä!

Ja onhan tämä nyt aika hieno!

Mainokset

2 thoughts on “Laulutunneilla tunnelmoimassa feat. ihana Johanna Kurkela

  1. Johanna Kurkelalla on uskomaton ääni – ja kauniita kappaleita. Tämä ehkä yksi kauneimmista. – Ihanaa, että olet löytänyt itsellesi tärkeän ja iloa tuottavan asian.

    1. On todella. Ihan käsittämätöntä, ettei hän ole koskaan kuulemma ottanut mitään tunteja. Luonnonlahjakkuus!
      Teki kyllä hyvää saada tuollaista vanhaa hyvää elämään 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s