Kaamoksenkarkoituspäivä

Eilen oli kyllä erinomaisen hyvä synkkyyden karkoittelupäivä. Ensin oli vähän asiaosuutta. Naputin aamun alkutunteina päivän työt tarkistuskierrokselle ja sitten kävin hoitamassa työterveyslääkärin treffit. Oli ensimmäinen kerta ja oikein tosi kivan tuntuinen lääkäri vastassa. Tarkastelimme minut ja sovimme työterveyden asioista. Tuntuu ihanalta, että minulla on nyt tuollainen – yksi tuttu kasvo pallottelemassa melkoisen sekalaista kokoelmaa terveysasioitani. Tuikkasivat influenssapiikin samalla. Jos tänä vuonna vaikka onnistuisin välttämään se homman!

Sitten kävelin bussille ja kävin hakemassa hyvän salaatin ja ison kahvin matkaevääksi. Mielijohteesta poikkesin myös Wetterhoffin lankakaupassa bussia odotellessa, ja nappasin mukaan ihanan pehmoista, ohutta alpakkalankaa ja 2,5-kokoisen bambukoukun. Tuli huivifiilis.

Söin ja virkkailin äänikirja korvissani tunnin verran Helsinkiin, ja siellä odotti kampaajareissu. Sain uuden, ihanan tukan ja samalla tietysti kivan juttutuokion maailman mukavimman Jonnan kanssa.

Kampaajalta suuntasin Töölön urheilutalolle, jossa odotti ensin hikinen salitreeni ja sitten pitkä, rauhallinen (joskin melkoisen ruuhkainen) vesijuoksu ja syvälötköyttävä sauna ihanan Suvin seurassa.

huiviKotimatkalla sielu ja ruumis olivat autuaan rennossa tilassa ja tukkakin nätisti. Virkkailin, kuuntelin kirjaa ja nautiskelin olostani. Aah!

Tätä tarvitsen marraskuuhun enemmän kuin varmaan koskaan muulloin: sopivan määrän liikuntaa, pieniä arkipäivän lepo- ja nautintohetkiä ja höpöttelyä ystävän kanssa. Parhaat aseet kaamosmasennusta vastaan!

Mitkä on sun aseet?

PS. Täällä on muuten tarjolla taas reseptiä.


2 thoughts on “Kaamoksenkarkoituspäivä

  1. Kirkasvalolamppu, kynttilänvalo, ajatus siitä, että nyt on lupa käpertyä sisälle vaikka hyvän kirjan kanssa, jos siltä tuntuu. Tai lähteä lenkille kun siltä tuntuu. Hapekasta ilmaa riittää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s