Rokkihommissa

Huh, jopa kiitää joulukuu vauhdilla eteenpäin! Huhkin viime viikolla kasaan neljä artikkelia, ja 1,5 on vielä näppiksellä ennen lomalle pääsemistä. Jopa tuleekin huilitauko tarpeeseen!

Meinaan pitää kaksi viikkoa lomaa, ja jos saan nuo vielä tekeillä olevat hommat hoidettua alta ilman ihmeempiä korjauskierroksia ja venkslaamista, saan venytettyä 2,5 -viikoiseksi. Ajatus siitä motivoi nipistämään vähän täältä viikonlopun puoleltakin duunihommin, vaikka normaalioloissa kaihdan sitä ankarasti.

Eiliselle oli onneksi kalenterissa jotain ihan muuta. Kävimme lukioaikaisen bändini kanssa keikalla Rock’n Vantaa -näyttelyn bändi-illassa. Kun siellä kierteli katsomassa, niin jopa on Vantaalta ponnistanut maailmaan melkoisesti musiikintekijöitä!

Me emme valloittaneet maailmaa, Suomea emmekä edes Tikkurilaa, vaan lähdimme muihin puuhiin, mutta olipahan hauskaa olla tällaisella pikkupyrähdyksellä mukana osasena Vantaan rokkihistoriaa. Käykää ihmeellä kurkkaamassa näyttely, jos olette huudeilla. Sijaitsee ihan siinä Tikkurilan aseman tykönä, aseman ja Hotelli Vantaan välissä.

Oli ihan superhauskaa laulaa näiden tyyppien kanssa pitkästä aikaa ihan yleisön edessä! Aivan erityisen kivaa oli myös nähdä tosi pitkästä aikaa vanhoja koulukavereita. Jättikiitos kaikille yleisöksi saapuneille! Toivottavasti tämä comeback-keikka ei jäänyt viimeiseksi. Huomaan taas, miten olenkin kaivannut musapuuhia elämään.

keikalla

Nyt takaisin työnaputtelun ääreen. Kivaa viikonloppua!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s