Manaajaa ja flunssaa liikkeellä

Kunnon terveyspuljaamista taas täällä päin. Kolmas vitsaus viikon sisään vie huumorin jo humoristisimmaltakin.

Sain viikko sitten pahan ihotulehduksen roller derbyn suojista. Morjens!  Täysin absurdi vaiva. Isoin vitsi piilee siinä, etten ole edes ollut luistimilla viittä kertaa enempää tämän vuoden aikana. No, se ei tällä paskalla tempelilläni ole mikään pulma. Muutaman päivän äimisteltyäni hilasin sinivioletit hirvitystaipeeni lääkärille, joka määräsikin heti sekä antibioottikuurin, että väkevän kortisonisalvan. Iho se ei olekaan ennen reagoinut, joten hyvä on tällaista tuoretta maaperää vallata vaivoille!

Salvoineni tabletteineni siirryin muutamaksi päiväksi anoppilaan muun perheen hiihtolomaa viettämään, ja siellä alkoi vitsaus numero kaksi, nyt jo tuttu juttu. Usemman viikon hyvin aisoissa pysynyt hullu huimaus päätti tehdä paluun, enkä päässyt siellä vietettyinä parina aamunani sängystä pystyyn vielä parilla kolmellakaan yrittämällä. Tupa meni vinhaa vauhtia ympäriämpäri, ihan kuin kesällä viimeksi. Seiniin törmäillen suorin pakolliset hommat, ja kärsin tuttuun tapaan matkapahoinvoinnista pelkästä paikallaan makoilemisesta.

En keksi mitään muuta selitystä yhtäkkiselle taantumalle, kuin vaihtuneen sängyn. Se taas kai viittaisi johonkin niska-/selkäperäiseen, mutta mene ja tiedä nyt tästä mysteeritaudista sitten. Pääsanoma nyt kuitenkin tuntui olevan, että ei oo ohi ennen kuin lihava nainen laulaa. Liekö ikinä laulakaan. Olinkin jotenkin jo tuudittautunut tyytyväisyyteen, kun huippapaikkoja on tullut enää iltaisin nukkumaanmennessä. Pääsi poru pelkästä kauhusta, kun mietin alkaako kuukausia vienyt pahin pyörimiskaaos uudelleen. Onneksi kuuppa rauhoittui heti taas, kun pääsin kotiin, omaan sänkyyn.

….jaaaaa samana päivänä kun pääsin, alkoi influenssa tai joku muu kamala kaatotauti. Kuume, keuhkot riekaloittava yskä ja nivelkivut. Ai että on juhlavaa. Huomenna tämän kanssa sitten lekuriin taas. Olen aika onnellinen, että tuli hankittua työterveyshoito, että saan laitella edes kuitteja verottajalle.

Näitä kaikenkarvaisia terveysvitsauksia on ollut nyt niin paljon viime vuosina, että toleranssi pienillekin vastoinkäymisille on ihan nollassa. En kerta kaikkiaan jaksaisi sairastella YHTÄÄN enää. Mutta eipä näitä multa kysellä, niin kuin ei muiltakaan. Puoli valtakuntaa näyttää muutenkin rykivän ja räiskivän laillani, joten ei kai se ihme olekaan, että osuu. Kun aina tuppaa osumaan. Otin toki sen influenssarokotuksenkin, mutta olihan se tiedossa jo, ettei ole kovin paljon purrut.

Niisk niisk ja köh köh vaan. Pysykää terveinä!


2 thoughts on “Manaajaa ja flunssaa liikkeellä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s