Henki pihisee, hyvässä ja pahassa

Olipa hyvä, että lähdin lääkäriin. Mussa jyllääkin nimittäin sekä raisu keuhkoputken- että poskiontelontulehdus, jotka ei olis osanneet poistua ilman kunnon penisilliinikuuria ja nenäsuihketta.

Olo on melkoisen kammottava. Mulla kun näitä kroonisia sairauksia riittää, ja yksi on aika väkevä, ihan terveenäkin päivänä kolmea lääkkettä vaativa astma, niin ei tartte kummoisestikaan mennä pilli tukkoon, kun alan olla erittäin huonossa hapessa. Eilen oli illalla sellainen olo hetkittäin, että sairaalaan lähtöä mietin. Onneksi reilut Ventolinepiiputukset saivat edes vähäsen ilmatilaa aikaan, ja aamusta olikin heti lekuriaika.

Lääkäri oikein järkytti, kun kuuli mun yskivän, enkä ihmettele kyllä ollenkaan. kertakaikkiaan kammottavassa kunnossa nyt keuhkot kyllä. Saikullekin kirjoitti tietysti mut sitten täksi viikkoa. Nyt makaan sängyssä paperirulla kainalossa ja Netlix ja HBO vuoron perään raikaamassa. Katsellaan nyt sitten sarjoja oikein kuuriluonteisesti, kun ei muuhunkaan virta riitä. Toivotaan, että rohdot pian tepsivät, koska olisi yksi derbymatsikin koutsailtavana lauantaina.

Saa antaa sarjasuosituksia!


2 thoughts on “Henki pihisee, hyvässä ja pahassa

  1. Kaikki tuntuu kehuvan Better call Saulia Netflixistä. Itselläni katsomatta vielä mutta liittyy kuulemma jotenkin Breaking Badiin, muistelen että sä tykkäsit siitä?
    Sons of Anarchy on hyvä ja löytyy Netflixistä, kuten myös House of Cards. American Horror Storyn eka kausi on hyvä mutta se on niin jäätävän pelottava että kipeänä en lähtisi sitä katsomaan. Entäs joko Modern Familyn kaikki jaksot on katseltu? Suits on saanut kanssa kovasti kehuja, itsellä odottaa vielä aikaa parempaa että sitä alkaisi katsomaan..
    Welcome to Sweden jaksot on kivan lyhkäisiä mutta mun mielestä se ei ole ehkä ihan niin hauska sarja kuin yrittää olla. Mutta josko näistä nyt löytyisi jotain katseltavaa? 🙂 Paranemisia ❤

  2. Kiitos ❤ Ah joo, totta! Siitä on tosiaan tullu tollanen spinoff. Pitääpä kurkata! House of Cardsia en saa kattoa ilman Johkua 🙂
    Modern Family on kyllä ihan ässä, samoin kuin Solsidan! Niitä kattelaan koko perheellä. Se Welcome to Sweden ei musta ihan yltänyt samaan hauskuuteen, vaikka ihan katseltava sekin. Kauhu ei passaa mulle ollenkaan, joten horrorshowt sivuutan suosiolla, tai en nuku enää ikinä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s