Kevättäpinät

Onpa sellaiset kelit ainakin täällä meillä päin, että ei juuri sisällä tee mieli oleskella. Huomaan, että mielen on viimeisen viikon kulussa ottanut valtaansa se jokavuorinen kevätpörriäisolo, joka aina tulee. Sellainen vähän levoton, paljon iloinen ja keskiväkevästi sinkoileva.

Kevät ei välttämättä ole ihan iiseintä aikaa, jos mielenpäällä on murhetta ja mietintää. Moni kavereista kertoo olevansa nyt levottomimmillaan. On vaikea asettua olemaan, vaikea keskittyä duuneihin ja vaikea ylipäätään oikein pysyä omissa nahoissaan. Tuo lisääntyvä valo pistää koneen helposti vähän ylitehoillekin.

aulanko

Oma pää on askaroinut tänä keväänä lähinnä kivojen ja kiinnostavien juttujen, vaikka haastavienkin, äärellä. Saan silti hyvin kiinni noista mietteistä. Tuntuu, että pitäisi olla touhuamassa enemmän, paremmin ja nopeammin. Pitää vähän toppuutella, ettei lähde liian isolle kierrokselle.

Ja niin, työpöydän ääressä sisällä ei tekisi mieli olla oikein olenkaan. Freelancerin vapaat työajat ovat tässä nyt taakka ja siunaus samaan aikaan. Voin käydä ihmettelmässä valoa päiväsaikaan, mutta jonnekin on työtunnitkin aina tuupattava. Sitä yhtälöä tässä sommitellaan.

Olen aktivoinut talvikauden nuupallaan olleen geokätköilyharrastuksen, ja käynyt muutaman lähipäivän aikana hakemassa parit merkinnät. Superkivaa puuhaa! Just nytkin mieli palaa tuonne metsän siimekseen ja järven rantaan poimimaan parit lisää. Siinä tulee lenkki ihan sivutuotteena. Ihanaa!

aulanko2

Tuleeko sulle kevättäpinä? Tuleeko hyvässä vai huonossa mielessä?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s