Oh, olen aikuisvloggaaja!

YouTube ja vlogihomma on kiinnostanut mua jo hyvän aikaa. Olen seuraillut, millä innolla omat kersat ja tutut teinit siellä viihtyvät tilaamiensa vlogien äärellä. Kun olen itse mennyt katselemistarkoituksessa langoille, on aika pian tullut fiilis, ettei mulle ole siellä juuri tarjontaa.

30+ -ikäisiä suomalaisia vloggaajia ei liikoja ole, ja vaikka nuorempien hommat ovat aika hauskoja nekin, niin tuumin, että olisi siellä paikka tämmöiselle ihan kunnolla aikuisellekin. Tuumasta toimeen. Ilman sen isompaa itsesensuuria tai liian korkeita laatukriteereitä editoinnin suhteen pistin pystyyn oman kanavan ja aloitin vloggaamisen. Tubettamisen. Hitto. Sen homman.

Jos haluat tulla kurkkimaan mun vapaan kirjoittajan erittäin sekalaista duuniarkea tänne keittön pöydän ääreen ja mukaan erilaisille keikkareissuille, niin pistä mut tilaukseen. Tänään aloitin kahdella postilla ja jo toisella päädyttiin sänkyyn.


2 thoughts on “Oh, olen aikuisvloggaaja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s