Koneet kiinnostaa!

Tänä vuonna on kyllä tullut tehtyä aika monipuolisesti artikkeleita. Kun ennen olen pääasiassa kirjoittanut ihmissuhdejuttuja ja sellaisia pehmeiden teemojen artikkeleita, niin tämän vuoden uusia aluevaltauksia ovat erilaiset koneisiin liittyvät jutut.

Olen saanut kirjoittaa esimerkiksi Tuulilasille robottiautoista ja Kotivinkille silmien laserleikkaamisesta. Kun aihepiiri on itselle ennalta ihan vieras, on mahtavaa saada oppia ja tajuta uusia juttuja! Toki teen edelleen myös niitä tutumpia, mutta kylläpä onkin aivoja virkistävää olla myös aivan oudon äärellä.

Yksi uusi asiakas tältä vuodelta on FIM, jonka verkkosivuille kirjoitan Sydämen asialla -sarjaa. Eka osa ilmestyi juuri. Sitä tehdessäni sain tutustua upeaan suihkukoneeseen ja sen lentäjään. Komeasti löivät suihkumoottoreista lieskat marraskuisessa päivässä!  Juttu löytyy täältä.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s