Takaisin arkeen

Eka työpäivä takana ihanan lötköttelyn jälkeen. Fiilis on hyvä ja mieli levännyt!

Vietimme joulun anoppilassa Virroilla. Sain istua kolme päivää valmiiseen pöytään. Onko mitään rentouttavampaa? Vietimme perheaikaa pelaillen koronaa ja lautapeliä, lueskellen, jutellen ja saunoen. Kotiin palailimme Tapanina, ja siitä alkoi vielä intensiivisempi löhöily.

Olimme päättäneet, että loma käytetään latautumiseen. Kaikki turha säntäily raivattiin tarkkaan pois. Ja niin kuluikin siitä Tapanista eilispäivään ihanissa rentoilun merkeissä.

Pistin puhelimen pois päältä, otin itseni irti blogeista, YouTubesta ja Facebookista ja avasin tietsikan vain kirjoittamisfiiliksissä. Syntyikin parikymmentä sivua novellinpätkää. Tuskin koskaan mitään julkaistavaa, mutta rentoudun kirjoittelemalla. Luin muutaman oikein kivan kirjan, kävin elokuvissa, neuloin pipon, kahdet käsineet ja yhdet säärystimet ja katselin intohimolla viisi tuotantokautta Downton Abbeya. Mikä mielipuolisen hyvä ja mukaansa vievä sarja! Nyt ongelmana on, että kutoskautta ei saa laillisin keinoin vissiin oikein mistään. Pitää odotella, että saavat senkin Netflixiin.

Tänään työt aloitti virkeä, levännyt ja perheen kanssa vietetystä ajasta täysillä nauttinut meikäläinen. Hyvältä tuntui palailla taas hommiin. Kahdeksan artikkelia odottelee jo saman tien naputtelijaansa ja eka haastattelukin on huomenna. Tammikuu ei vielä koskaan ole alkanut näin monilla töillä. Josko se lupailisi tun mediamaailmaa kuristelleen taantuman taittumista viimeinkin? Toivotaan. Suoraan arjen kyytiin sitten vain!

Työn aloittaminen tuntuu vähän iisimmältä jo siksikin, että perheen yhteinen joululahja, vuosia haaveiltu matka Japaniin, koittaa jo parin kuukauden päästä. Sinne asti voi siis hyvin syyhkiä hyvillä tehoilla, kun tietää loman odottavan!

Käynnistelin myös liikuntajuttuja uusille urille tammikuun alun merkiksi. Olen käynyt koko syksyn kiltisti fysarilla laittamassa pulmaselkää taas kuntoon, ja nyt luotan sen kestävän palasen tehokkaampaakin treeniä taas. Niistä jutuista voi halutessaan lueskella tuolta Treenifiiliksen puolelta.

Mitäs teille kuuluu? Menikö lomakausi hyvin?

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s