Kirjoitusilta kosteikon kasvateille

Helmikuun vertaistuellinen kirjoitusilta kosteikoissa kasvaneille on ensi viikolla. Tarkemmin maanantaina 15.2. klo: 19-21 Hämeenlinnassa Kumppanuustalolla.

Kurssilla tehdään tuttuun tapaan erilaisia luovan kirjoittamisen harjoituksia, joiden avulla tuumitaan kosteissa oloissa kasvamisen kokemuksia ja niistä aikuisuuteen kantautuneita tunnelmia. Illan aikana hankitaan ilmaa tunteiden ja reaktioiden väliin, jutellaan rennossa ja luottamuksellisessa hengessä mieleen nousseista mietteistä ja juodaan tietysti teetä. Ei tehdä terapiaa, vaan toimitaan vertaistuen hengessä. Aihe on vakava, mutta sitä ei tarvitse käsitellä pelkästään ryppyotsaisesti rypemällä.

Kaksituntinen ilta maksaa 20 e ( sis. ALV) ja sille voi ilmoittautua lähettämällä viestin osoitteeseen kokovartalofiilis ät gmail.com. Laita pian viestiä, jos haluat mukaan!


2 thoughts on “Kirjoitusilta kosteikon kasvateille

  1. Olen nyt viettänyt valehtelematta yli puoli vuorokautta putkeen täällä blogisi parissa, ja vaikka oli ihan muunlaiset suunnitelmat viikonlopulle niin tälle taisi nyt vaan olla enemmän tilausta kuin muille askareille ja aktiviteeteille… 🙂

    Hienoja kirjoituksia hankalasta aiheesta, ja hienoja keskusteluja kommenteissa, tällaiselle on todellakin tilausta tänä päivänä.

    Kiitos tästä ja ihanaa kesän jatkoa sinulle! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s