Varaa paikkasi huhtikuun kirjoituskurssilta.

Eilen oli taas todella kiva kaksituntinen kirjoittaen. Syntyi hyvää keskustelua ja uusia hoksaamisia. Huhtikuun pitemmästä kirjoituskurssista kosteikoissa kasvaneille on kyselty yksityiskohtia. Tässä tulee!

Toivottu nelituntinen kirjoituspäivä on lauantaina 16.4. klo: 14- 18. Paikkana sama kuin aiemminkin, eli Kumppanuustalo aivan Hämeenlinnan keskustassa.

Lauantain aikana päästään rauhassa keskittymään erilaisiin lyhyehköihin luovan kirjoittamisen tehtäviin, joiden avulla mietitään liikaa juoneen vanhemman kanssa kasvaneiden lapsuuden kokemuksia ja aikuisuuteen niistä kantautuneita tunnelmia. Hankitaan ilmaa tunteiden ja reaktioiden väliin, jutellaan rennossa hengessä mieleen nousseista mietteistä ja päästään vähän paremmin käsiksi siihen, mitä mielessä oikein tähän teemaan liittyen muhiikaan. Ei tehdä terapiaa vaan toimitaan vertaistuen hengessä.

Lauantain aikana mietitään niitä teemoja, jotka ovat puhututtaneet eniten kolmen lyhemmän kurssi-illan aikana. Niitä ovat esimerkiksi muistojen mustat aukot ja miten päästä niihin käsiksi hedelmällisellä tavalla, suhteet sisarusparvessa, syöminen, huolehtiminen ja muut syntyneet pakokeinot, häpeä, pelot ja valheelliset minäkuvat. Lisäksi mietitään ainakin omien rajojen pitämistä.

Aiheet ovat vakavia, mutta käsittelyn ei tarvitse olla ryppyotsaista rypemistä. Aiemmilla kursseilla olemme mm. kirjoittaneet muistoja musikaalin, uutislähetyksen tai haikurunon muotoon ja nauraneet sangen paljon.

Minä tuon kursseille kaiken tarvittavan välineistön. Tarjolla on teetä ja pientä naposteltavaa. Kurssilla käytetään vain etunimiä, ja iltojen aikana puhutut asiat jäävät niiden seinien sisään. Halutessasi voit osallistua myös ihan anonyymisti. Jokainen kurssilainen säätelee itse, minkä verran haluaa omista asioistaan jutella. Kursseille voi osallistua myös ihan hiljaisesti, ainoastaan kirjoitustehtäviä tehden.

Lauantain kurssin hinta on 40 e / hlö (sis. ALV). Jos saat kokoon kolmen hengen ryhmän, saatte ryhmäalennuksen. Hinta on silloin 100 e / 3 hlö (sis. ALV).

Oman paikkansa voi varata laittamalla viestiä osoitteeseen kokovartalofiilis ät gmail.com. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu rajoitettu määrä. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Nähdään kurssilla! Mainosta saa toki myös mieluusti jakaa.

IMG_4847
 Kumppanuustalon kurssitila on kiva, tilava ja viihtyisä. Pöydällä nököttää munakello valmiina pätkimään kirjoitusaikaa. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s