Saisiko siivousinnostuksen tarttumaan?

Sain työn puolesta käsiini Marie Kondon hittikirjan KonMari – Siivouksen elämänmullistava taika. Olen hapuillut sitä jo kauan. Kaveripiirissä pyyhkii vimmainen konmarittamisen puuska. Kirjastosta kirjaa on melkein mahdoton tavoittaa. Taisi paikallisessa olla jonoa yli 40:n lainaajan verran, kun viimeksi kurkkasin!

Olen vasta alkumetreillä. Menetelmä on tullut tutuksi kavereiden kanssa jutellessa, mutta on tosi hauskaa päästä lukemaaan alkuperäinen lähde. Vaikuttaa erittäin hyvältä.

Joko olet lukenut? Ehkä jo konmarittanutkin? Lupaan kirja-arvostelun, jahka pääsen loppuun. Ainakin olisin ihan valmis mullistamaan huushollini taianomaisesti, niin kuin lupaus kuuluu!

Jos olet kaipaillut samaa taikaa omaan elämääsi, niin kustantaja tietää kertoa, että kirjaa myyvät kaikki hyvinvarustetut kirjakaupat ja hinta on noin 20 e.


4 thoughts on “Saisiko siivousinnostuksen tarttumaan?

  1. Maan (Luxemburg) tavan mukaisesti minulla on siivooja. Yhden hengen asunto, tilava tosin, pysyy hänen viikkosiivouksiensa ansiosta aina tip top -kunnossa. Paidat on silitetty ja vaatteet viikattu armeijan tyyliin kaapeissa. Olen törmännyt tuon tuostakin KonMariin lehdistössä ja netissä, ja ihmetellyt mistä koko vöyhötyksessä on kyse. Luulin sitä siis ihan perusromaaniksi. Se mitä kenties kaipaisin, on järjestyksenpitoon ja tavarakaaoksen (mikä sekin on miehen lähdön jälkeen helpottanut) estämiseen vinkkejä. Löytyyköhän kirjasta sellaisia? Odotan kirja-arviotasi mielenkiinnolla 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s