Uudet kirjoituskurssit kosteissa oloissa kasvaneille

Kevään ja alkukesän vertaistuellisen kirjoittamisen kurssipäivät on saatu kalenteriin. Paikkana toimii tuttuun tapaan Hämeenlinnan Kumppanuustalo.

 

Kahden tunnin kirjoitusilta on torstaina 19.5. klo: 18-20 ja maksaa 20 e (sis. ALV).

Lauantaina 11.6. kirjoitetaan neljän tunnin verran klo: 14-18 hintaan 40 e (sis. ALV).

Kerrat ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, eli voit hyvin osallistua joko toiselle tai kumpaisellekin.

 

Kurssille voi ilmoittautua lähettämällä viestin osoitteeseen kokovartalofiilis ät gmail.com (jos minulta ei parin päivän sisällä kuulu kuittausta, huhuile tänne kommenttikenttään.) Ilmoittaudu mahdollisimman pian, niin mahdut varmasti mukaan.

Kurssilla tehdään erilaisia luovan kirjoittamisen harjoituksia, joiden avulla tarkastellaan kosteissa oloissa kasvaneiden lapsuuden kokemuksia ja aikuisuuteen niistä kantautuneita tunnelmia, hankitaan ilmaa tunteiden ja reaktioiden väliin, jutellaan rennossa ja luottamuksellisessa hengessä mieleen nousseista mietteistä ja päästään vähän paremmin käsiksi siihen, mitä mielessä oikein tähän teemaan liittyen muhiikaan. Ei tehdä terapiaa vaan toimitaan vertaistuen hengessä.

Kumppanuustalo sijaitsee aivan Hämeenlinnan keskustassa. Ihan viereen pääsee oman auton lisäksi tosi helposti bussilla. Junalta keskustaan kävelee n. 15-20 min ja paikallisbussejakin asemalta kulkee.

Minä tuon kurssille kaiken tarvittavan välineistön. Tarjolla on teetä ja pientä naposteltavaa. Kurssilla käytetään vain etunimiä, ja iltojen aikana puhutut asiat jäävät niiden seinien sisään. Halutessasi voit osallistua myös ihan anonyymisti. Jokainen kurssilainen säätelee itse, minkä verran haluaa omista asioistaan jutella. Kursseille voi osallistua myös ihan hiljaisesti, ainoastaan kirjoitustehtäviä tehden.

Tervetuloa! Tätä viestiä saa toki myös mieluusti jakaa.

kynät


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s