Perjantaina puhutaan päihteistä suoraan ja sumeilematta

Pääsen tulevana perjantainaklo 17-20 kiinnostaviin hommiin, nimittäin keskustelijaksi Periskooppi-chattiin! Nuorille suunnatussa chatissa mietitään päihteiden käyttöä. Mun kanssa perjantaita on viettämässä iso liuta jutustelijoita, kuten tubestarat Soikku ja naaG, ja artistit Kasmir ja Mercedes Bentso.

Tuota sessiota varten mut haastettiin miettimään omaa päihteiden käytön historiaani videon muodossa. Säntäänkin just nauhoittamaan sitä, kun vielä pieni tovi on valoa tarjolla. Harvinaislaatuisesti sininen taivas pilkottaa! Video vastaa ainakin semmoiseen tosi usein kysyttyyn kysymykseen, kuin ”kai sä nyt sentään ite ees juot?”. Ah, mahdollinen juomattomuus – ihana paniikkiaihe suomalaisille. Mitä siitäkin nyt tulisi, jos vaikka en joisikaan! Saan pätkän huomenna linkattua tänne.

Tuohon chattiin pääsee osallistumaan kuka vain vaikka kotisohvalta, kunhan klikkailee perjantaina itsensä osoitteeseen www.ehytchat.fi

Musta söpöin chattikuva on ehdottomasti tämä!

IG_FB_Tullikoira.jpg


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s