Sukupuolena ihminen – näyttely avautuu viikonloppuna!

”Nuorempana mietin, että okei, jos mä en koe olevani nainen, niin tarkoittaako se nyt siis sitä, että mä olen mies. Lueskelin korjausleikkauksista ja mietin, olisiko se mun juttu. Mutta sitten mä tulin siihen tulokseen, että ei, silläkään mä en saavuta sitä mitä mä olen.”

2anne_nettikoko
Jos olisin viikonloppuna vapaalla, tietäisin tasan mihin suunnata. Sukupuolena ihminen -projektin valokuvanäyttely nimittäin aukeaa  sunnuntaina!

Valokuvaaja Vesa Tynin, sisällöntuottaja Maiju Ristkarin ja kuraattori Nina Sunin projektissa dokumentoidaan eri ikäisten suomalaisten transsukupuolisten elämää ja sen tavoitteena on lisätä transnäkyvyyttä ja ymmärrystä sukupuolen moninaisuudesta.

Pääsen itse katsastamaan suurella mielenkiinnolla odottamani kokonaisuuden vasta vähän myöhemmin, mutta suuntaa sinä katsomaan syksyn oleellisin näyttely heti tuoreeltaan!

Annen, 37, ja 10 muun haastatellun tarinat ja henkilökuvat näet Helsingissä galleria Third Spacessa 6.-13.11.2016!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s