Hengenpelastusihmisiä – Joskus yksi aikuinen muuttaa paljon

Terkkuja kirjan kirjoittamisen uumenista! Tekstiä syntyy ja mieli on korkealla. Paketti lähtee ihan näinä päivinä taas yhden portaan eteenpäin. Valmista odotellessa jaan menneitä pohdiskelevan videon.

A-klinikkasäätiön Varjomaailmassa juttelen tänään siitä, millainen mullistava merkitys vaikeissa oloissa kasvavalle voi olla yhdellä, oikeanlaisella aikuisella, ja siitä mistä sellaisen voisi löytää. Mulla itsellänikin oli vaikeimpien aikojen kohdalla sellainen ihana aikuinen ja olen siitä tosi kiitollinen vielä tänäänkin.

Onko sulla ollut elämässä joku tällainen oleellinen tyyppi, joka auttoi eteenpäin? Jos tuttavapiirissäsi on nuoria (ja miksei aikuisiakin) jotka saattaisivat kipeästi tarvita elämäänsä tällaista aikuista, niin kuuntele herkällä korvalla. Mieluusti videon saa myös laittaa jakoon, jos siltä tuntuu!


4 thoughts on “Hengenpelastusihmisiä – Joskus yksi aikuinen muuttaa paljon

  1. Olen lukenut, että lapsi haalii kehitykseensä tarvitsemansa asiat ympärillä olevista ihmisistä vaikka lyhyistäkin kontakteista esim kaverin vanhemmat jne. Uskon että olen pienen asian alitajuisesti ottanut sieltä, toisen täältä. Mummu on ollut tärkeä yh äitini alkoholismin keskellä. Tosin mummuni ei lasiin sylkenyt hänkään. Sittemmin raitistunut perhetuttumme on ollut tukena maksaen vähistä rahoista harrastuksiani, ollut luotettava aikuinen elämässäni.

    Olen pohtinut paljon sitä kuinka me kohdataan ihmisiä elämämme varrella ja on merkityksellistä minkälaisia ihmisiä tapaamme ja tietyt ihmiset voivat muuttaa elämämme suuntaa radikaalisti. Se on silkkaa säkää keitä tiellemme osuu 🙂

    1. Totta! On niin ihmeellinen onni toisinaan kohdata just tarvittavat ihmiset oikeissa kohdissa, että tekee mieli ajatella, etteivät ne siihen ihan sattumalta tulleetkaan 🙂

  2. Just niin 🙂 ja vielä se, että niillä kohtaamillamme ihmisillä ei ole tietoa kuinka tärkeitä kontakteja ovatkaan olleet tai miten tärkeän lauseen ovat sanoneet:) tästä syystä yritän aina olla kannustava ja ystävällinen ihan kaikille asiakaspalvelutyössäni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s