Kosteusvaurioita: Lopeta hei se yli pääseminen!

”Meillä vallitsee vähän sellainen sankarimytologia, jossa koetaan kovia ja sitten kuoriudutaan vahvempana niistä ulos. Jätetään mennyt taakse. Vaikeuksista voittoon, tiedättehän. Ja onhan se kiva ajatus. Se on elokuvakäsikirjoittajille ja muille onnellisten loppujen suoraviivaisille metsästäjille se helpoin kaava. Samalla sellaiset mielikuvat kuitenkin voivat aiheuttaa aika paljon fiiliksiä siitä, ettei ole riittävä, kun ei tunnu sankarilliselta. Kun ei pääse sinne voittoon. Kun ei osaa unohtaa, päästää irti ja jatkaa elämäänsä. On hassua, että elämän jatkamisen ajatukseen sisällytetään implisiittisesti, että menneitä ei enää mainita. Niiden kanssa sinuna oleminen tarkoittaa monen mielikuvissa sitä, että ne jutut eivät enää saa vaikuttaa mitenkään, tuntua miltään.” Näin mietin keväällä ylipääsemisen pakosta. Tekee hyvää lueskella itsekin uudelleen näitä mietteitä. Just näin on hyvä, tarpeeksi ja paljon paremmin kuin ennen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s