Joulun toivotuksia!

Tämän ihastuttavan kuvankäsittelytaidonnäytteeni myötä haluan toivottaa kaikille teille lukijoilleni mitä rauhallisinta ja mukavinta joulun aikaa ja uuden vuoden alkutunnelmia! Toivon iloa, onnea ja rauhaa ihan joka kotiin!

2016 on ollut upea vuosi ja tulevallekin on luvassa mahtavia juttuja. Yhteen tärkeimmistä (ja huh, työllistävimmistä!) liittyen jään tästä joululta pienelle blogitauolle. Keskityn alkuvuodesta ihan täysillä kesällä 2017 julkaistavan Kosteusvaurioita-kirjani loppuunsaattamiseen. Siinä puuhassa ajattelen erityisellä lämmöllä kaikkia teitä, jotka olette uskoneet oman tarinanne projektiin mukaan. Ootte ihan korvaamattomia joka iikka!

Nyt hetkeksi heipat!

Jos kaipaat ihanaa joulumusiikkia, niin tämä on musta just nappi:


9 thoughts on “Joulun toivotuksia!

 1. Hei! Täällä yksi joka löysi tiensä blogiisi,kun etsin netistä apua/tukea huimaukseen.
  Minulla huimausta takana nyt 4kk ja loppua ei näy 😞 Onko sinun vaiva jo selätetty? Jos,niin mikä toi avun? Kiitos jos jaksat vastata .
  T.Höttöpää

  1. Moi Tiina! Kurja kuulla, että huimaa. Ei ehkä lohduta jos kerron, että mulla heittää välillä vieläkin, mutta se ehkä, että elimistö on jo tosi tottunut siihen. Mulla syytä ei löytynyt, eikä kuulemma paranekaan, mutta aivot oppivat kompensoimaan hyvin ja niin tuntuu käyvän. Pahin vaihe kesti mulla ehkä vajaan puoli vuotta. Apua saan sietää llä huimaavia asioita ja tekemällä mahdollisimman paljon kaikkea motorista, niin että aivot saavat harjoitusta ja pystyvät oppimaan uusia tapoja tasapainoiluun.
   Paljon kärsivällisyyttä!

 2. Kiva kun vastasit. Liittyikö sulla huimaukseen pahoinvointia? Tai muita oireita? Mulla todettu,että ei olisi korvaperäistä.
  Kivaa päivää!

  1. Juu oksensin rajusti alkuun ja sitten voin lievemmin pahoin. Enää ei aiheuta semmoista ollenkaan, vaan kun menen makuulle tai nousen ylös, pyörähtää vähän. Hämärä on hankala myös 🙂
   Kivaa päivää sulle myös!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s