Sydämen asia – verkkoon valuvat kirjoitustyöt

Viime aikoina kirjoitustyöni ovat menneet yhä suuremmassa määrin verkkoon. Se on tosi kivaa, koska niin on mahdollista saada aikaan komeita kokonaisuuksia tekstin, videon ja stillikuvan keinoin. Tekee mieli esitellä yksi lemppareistani.

Olen nyt reilun vuoden saanut tehdä FIM Loungen sivuille tosi kivaa sarjaa, jossa tutustutaan ihmisten intohimoihin. Toimittajana musta onkin kaikkein kiinnostavinta keskustella haastateltavan kanssa niistä asioista, jotka innostavat heitä tässä ihmiselossa eniten. Sarjassa on ollut äänessä niin antiikkikellojen keräilijä, hyväntekeväisyysjärjestö HOPE:n toiminnanjohtaja, purjelautailija, muotoilija, pellehyppääjä kuin intohimoinen vanhojen autojen harrastajakin. Viimeksi jututin siihen joukkuevoimistelun huippuvalmentajaa.

Täältä löydät noiden ja monien muiden sarjan tarinoiden äärelle!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s