Kosteusvaurioita putkahti painosta – pikaiset ensitunnelmat

Kävin tänään postilaatikolla viidesti. Ei paljon tuntunut pisarointi. Vasta viimeisellä reissulla siellä köllötti se, mitä olen hartaudella odottanut saapuvaksi. Kosteusvaurioita-esikoiskirjani on nyt painettu, valmis ja maailmassa!

Huikea tunteiden kimppu samaan aikaan ihon alla. Vähän väliä on avattava kirja, lehteiltävä hiukan ja toivottava, ettei silmiin osu lyöntivirheitä. Kyllä sitä perusteellisuudella pusattiinkin!

Kirja tuntuu käsiin hyvältä. 277 sivua tiukkaa tietoa ja koskettavia elämänkokemuksia. Valkoinen päällys ja punaiset kannet. Olen jättimäisen kiitollinen teille blogin lukijoille, jotka olitte mukana synnyttämässä tätä kirjaa! Toivon, että olen osannut tehdä tarinoillenne oikeutta.

Tiedän ainakin jokusen saaneen jo kirjan tänään postissa. Ilmeisesti Atenan verkkokaupasta kirjansa ennakkotilanneet saivat sen samaan aikaan minun kanssani käsiinsä. Kauppojen ja kirjastojen hyllyille tulokkaan pitäisi päästä ihan tässä lähipäivinä. Nyt hengittelen vähän ja lasken mielessäni kirjan matkalleen. Huh!

 


12 thoughts on “Kosteusvaurioita putkahti painosta – pikaiset ensitunnelmat

    1. Kiitos paljon ❤ Olen miettinyt, että kun kirjojen kohdalla puhutaan aina synnyttämisestä, odotuksesta tms. niin tämä vei kyllä tuplasti raskaudenkin verran! Vihdoinkin nyt tässä.

  1. Torstaina hain kirjan kirjakaupasta ja nyt toinen lukukerta, ja ei varmasti viimeinen, menossa.
    Tutut teemat nostavat hurjasti muistoja pintaan, mutta tieto siitä että muutkin näitä miettivät lohduttaa. Tästä voi selvitä ja ainoa, joka näitä ”vatvoo”, en ainakaan ole.
    Kiitos Ani!

  2. Voi miten haluaisin kirjasi lukea. Ilmestyykö se myös e-kirjana? Asun ulkomailla ja posti tänne kulkee hyvin vaihtelevasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s