Mitä luet Lue tietokirjaa! -päivänä?

Tänään vietetään valtakunnallista Lue tietokirjaa! -päivää. Olen tietokirjojen suuri ystävä, joten laitetaanpa teemapäivän kunniaksi parhaat tietokirjavinkit joukolla jakoon.

Itse olen viime aikoina viihtynyt tietysti melkoisen alkoholivoittoisten tietokirja-aiheiden äärellä oman kirjani taustatyötä tehdessäni, mutta niiden lisäksi vinkkaan lukemaan ainakin seuraavat erinomaiset tietokirjat: Kaikella kunnioituksellaKaranteeni: Kuinka AIDS saapui Suomeen, Rahan ruhtinaat ja Tuntematon sotavanki.  

Näiden lisäksi olen kuunnellut mielenkiintoisia tietokirjoja myös äänikirjoina, vaikkei se ehkä täsmällisimmin otettuna tähän lukupäivän teemaan kuulukaan. Suosittelen silti lukemaan tai kuuntelemaan Straight – The Surprising short history of heterosexuality -kirjan.

Mitä tietokirjoja sinä olet viimeksi lukenut? Mitä luet juuri nyt? Laita suosikkisi kommentteihin!

Ja olisin kai aika outo tietokirjan juuri julkaissut, jos en linkkaisi tähän myös blogin lukijoille räätälöityä tarjousta Kosteusvaurioita-kirjastani. Muista käyttää kassalle siirtyessäsi alennuksen oikeuttavaa kokovartalofiilis-koodia!

 

 


4 thoughts on “Mitä luet Lue tietokirjaa! -päivänä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s