Miten kotona kannattaisi puhua alkoholista?

Vauva-lehden verkkosivuilla ilmestyi tänään Kosteusvaurioita-kirjani tiimoilta haastattelu, jossa puhutaan alkoholista lapsiperheissä ja siitä, millä tavalla juomisesta kannattaisi jutella lapsille silloin, jos oma tausta on kostea. Löydät jutun täältä.

Mitä mieltä sinä olet? Mihin sävyyn teillä puhutaan alkoholista?

PS. Kannattaa muuten hommata myös uusin ET-lehti. Siellä on erinomainen juttu kirjaa varten haastattelemastani Virpi Karhusta! Ja tänään muuten aloitin myös Mielenterveyden keskusliiton Tunne & Mieli -sivuston uutena kolumnistina. Ekan, löysäilyä ja teiniperhe-elämää käsittelevän kirjoituksen löydät täältä!

 

 


2 thoughts on “Miten kotona kannattaisi puhua alkoholista?

  1. Todella hyvä tuo sinun kolumnisi! Itse nautin etenkin teini-ikäisten ja nyt jo aikuisten lasteni kanssa juuri siitä kiireettömyydestä ja pakottomasta yhdessäolosta. Etenkin joulun aika on mulle tosi tärkeä, kun molemmat nuoret tulevat kumppaneineen tänne kotipesään.

    1. Kiitos! Nuorempana äitini tuli kyllä koko ajan jotain touhuttua, ja sitten ihmetytti, miksi aina kaikkia väsyttää. Paras merkintä kalenterissa on viikonloppuisin nykyisin ”lomaa” tai ”pidä tyhjänä” (merkitsen ne sinne oikeasti, että ylibuukkaaminen olisi vaikeampaa). Tämäkin viikonloppu menee tuossa ison palapelin ääressä, ja kun itse istun siihen, siihen ilmaantuu kohta muutkin perheenjäsenet. Kotipesäjouluja toivon meillekin sitten, kun nuo ovat omillaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s