Kirjoitusilta Ylöjärvellä ja seminaari Kuopiossa – käsitellään liikajuomista ja lapsuuden kosteusvaurioita

Ihana loma latasi aivot uuteen vuoteen! Jos viime vuoden ydinajatus oli rohkeus, olkoon tämän vuoden teemana rauhallisuus. Lisää siitä vähän myöhemmin, mutta ensin pikainen huikahdus kahdesta tapahtumasta! Ensi sunnuntaina 14.1. klo: 16-18 kirjoitamme Ylöjärvellä (Tampereen kupeessa) luovan kirjoittamisen harjoituksilla lapsuuden muistoja liikaa juovan vanhemman kanssa palasen kevyemmiksi käsitellä. Ilmoittaudu osoitteessa kokovartalofiilis ät gmail.com.  Ja perjantaihin 12.1. mennessä ehtii vielä ilmoittautua Päihdepalvelu Hemman 10-vuotisjuhlaseminaariin, jossa saan olla puhujana. Seminaari pidetään Kuopiossa 26.1. ja maksuttomaan tilaisuuteen voi ilmoittautua osoitteessa vilma.iso-ilomaki ät paihdepalveluhemma.fi.

Olisipas kiva nähdä kumpaisessakin!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s