Just nyt, just sulle: Tiedostavan siemailun taito ennakkohintaan!

Siellä se nyt ruksuttaa painokoneissa! Tuntuupa kivalta voida kiihkeän kirjoitusvuoden päätteeksi sanoa niin!

Tässä uudessa kirjassa mietin alkoholin roolia Suomessa ja laajemmin osana länsimaista elämäntapaa. Miksi alkoholi on niin kiinteästi kytköksissä työelämään? Miksi kissoille ja koirille myydään meillä omia oluita ja viinejä? Millaista viestiä sisustuslehtien kuvat ja perheohjelmat huomaamattamme alkoholista välittävät? Miksi vanhempien keskinäinen solidaarisuus on niin marinoitunutta? Mistä voisi tietää paljonko on oikeasti paljon tai liikaa? Kuinka paljon ”kaikki muut” oikein todellisuudessa juovat ja minkälaisilla konsteilla ihmiset, jotka ovat halunneet jollain lailla muuttaa juomatapojaan, ovat siinä onnistuneet? Missä se kuuluisa kohtuus oikein lymyilee?

Kirja koostuu tekemistäni haastatteluista, tuoreimmasta tutkimustiedosta, laajasta mediaseurannasta ja omista arkisista havainnoistani näiden kuluneiden vuosien ajalta, kun olen ollut uppeluksissa alkoholikeskusteluissa ja osana monenlaisia kohtaamisia aiheeseen liittyen. Se ei ole saarna eikä kieltolakikirjoitus, ei sääntökirja eikä ahdistava puritaanipaketti, vaan pohdin sen sivuilla nautinnon, onnellisuuden ja hyvän fiiliksen kysymyksiä ilman pystyssä sojottavia etusormia tai muuta soo soo -meininkiä.

Tiedostavan siemailun taito on kirjoitettu jokaiselle, joka asuu näillä main, ihan riippumatta siitä kuinka paljon itse käyttää alkoholia. Se, millä tavalla alkoholi täällä erilaisissa kuvastoissa ja sanojen, tekojen ja tiedostamattomien uskomusten tasolla esiintyy, vaikuttaa nimittäin meihin kaikkiin mielenkiintoisella tavalla, joimme sitten itse tai emme. Koska sivuilla ei syyllistetä tippaakaan (pun tietysti intended),  kirja sopii mainiosti myös lahjaksi.

Pyysin blogin lukijoille oman ennakkotarjouksen. Kun kirja tammikuun alussa ilmestyy, sen OVH tulee olemaan 30 e, mutta käyttämällä kampanjakoodia KOKOVARTALOFIILIS sen saa nyt tilattua hintaan 19,90 e (+ postikulut). Kun laitat tilauksen vetämään, saat kirjan heti sen putkahdettua maailmaan.

Samasta bannerista ja samalla KOKOVARTALOFIILIS-koodilla löytyy edelleen myös Kosteusvaurioita – Kasvukertomuksia pullon juurelta blogihinnalla 12,90 e (+ postikulut). Ties vaikka nakkaisit kumpaisenkin samaan ostoskoriin!

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s