Tammikuu tuo kirjan ja podcastin alkoholista

Eilen illalla tuli odotettu viesti: Tiedostavan siemailun taito on putkahtanut ulos painokoneista! Voi kun olisin samassa kaupungissa kustantamoni kanssa, että pääsisin heti hypistelemään. Nyt on vain odoteltava kynsiä pureskellen ensi viikolle.

Kysyisin samalla kainosti, että mihin hemmettiin tämä joulukuu oikein tässä nelistää? Kuuntelen kummeksuen, kun ystävät huokaavat viimeinkin ostaneensa kaikki joululahjat. Minulla on hommattuna tasan yksi, enkä ole ehtinyt vielä oikein edes ajatella muita! Tuntuu, että päivät vain mystisesti suhahtavat johonkin, kun silmät saa miten kuten aamulla auki.

Töitä on jäljellä enää kahden kirjoitettavan jutun verran ennen lomaa. Yksi on pitkä asia-artikkeli ja toinen on napakka kolumniteksti. Mahdutan kyllä ensi viikolle vielä muutamia treffejä haastateltavien kanssa, sillä tammikuun alussa starttaa ihan uusi Pullonpyörittäjä-podcastini, jossa kerran viikossa juttelen vieraiden kanssa alkoholista lasissa ja kulttuurissa. Superkivaa!

Kirja (5.1.) ja podcast (2.1.) ulos samalla viikolla tammikuussa… kukahan tämän ajoittui näin kohtuullisesti? No, kukapa muukaan. Pääsen ainakin puhumaan alkoholista niin, että luulisi perheen vähän säästyvän kuuntelemisen vaivalta.

Muistakaahan, että kirja on ennakkotilattavissa täältä blogista tarjoushintaan! Ostoksille pääsee tuosta oikealta bannerista, ja samasta paikasta löytyy tietty tarjous myös Kosteusvaurioista.

Jos mieleen tulee alkoholiin liittyviä kysymyksiä tai vieraita, joista kuulisitte podcastissa mieluusti, antakaa ihmeellä tulla ehdotuksia!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s