Kyyneleitä äänikirjan äärellä

Tiedän, tiedän. Tämä on nyt vähän tällaista monomaanista mouhotusta. Mutta jos kirjoittaa kirjan, tai vaikka toisensakin, niin sitä helposti sortuu tällaiseen. Suokaa anteeksi. Ehkä tämä joskus loppuu. Tai sitten ei.

Nyt on kuitenkin niin, että ensimmäiset tyypit ovat jo saaneet Tiedostavan siemailun taidon käsiinsä, lukeneetkin sen ja sitten lähettäneet palautetta. Sekös täällä pillityttää kirjoittajaa! Katsokaa nyt vaikka. Voiko tämän täsmällisemmin enää vastata toiveeseeni vastaanotosta:

Kirja ottaa asioita puheeksi niin ei-syyllistävällä tavalla, että tekee mieli armahtaa itseään niistä törttöilyistä mitä on tehnyt aikanaan. Kirja jotenkin… keventää sydäntä. Sen lisäksi se on todella silmiä avaava, perussivistyksen kulmakivi, joka hahmottaa alkoholin myyttiä hyvin realistisesti muttei sormea osoittaen tai upottaen. Kirja vapauttaa sellaisesta ”us and them” -asetelmasta, jossa meidän kaikkien, tavoista riippumatta, täytyy kohdata se fakta, että meidän tapa käsitellä alkoholia on fucked up ja myöntää, että se menee osittain todella, todella metsään.

Kirja on jo lähetetty ennakkotilaajille (tarjous on vielä jonkin aikaa voimassa tuolla oikealla näkyvässä bannerissa!). Virallinen julkaisupäivä on tammikuun alussa, mutta  esim. Adlibriksestä sen jo saa. Äänikirjakin on kerinnyt jo Bookbeatin valikoimaan ja Storytelistäkin löytyy jo e-kirjaversio. On pakko tunnustaa, että minulta pääsi pieni parku, kun äsken kuuntelin näytepalan äänikirjasta. Olen itse tosi innokas kirjojen kuuntelija ja salaa hirmuisesti toivonut, että myös minulta olisi joskus äänikirja tarjolla. Nyt on! Myös esim. Suomalaisesta kirja löytyy jo!

Kirjastoihin kirja on kovaa vauhtia matkalla. Miten ihana ajatus, että sille on jo pieni jono varauksissa. Jos mielit lainata, suosittelen jonoon klikkautumista pikapuoliin. Kosteusvaurioiden kanssa kävi niin, että kirja oli aika lailla varattuna läpi ensimmäisen vuoden, ja tietenkin kovasti toivon myös tämän kirjan olevan yhtä uutterasti lainauksessa.

Niin jänniä aikoja elellään täällä, että moido!

Pitäisi malttaa jouluksi laitella luukut säppiin, jotta sitten on puhtia tammikuun alussa starttaavaan varsinaiseen julkkariruljanssiin. Tiedossa on melkoisesti lehti-, verkko-. telkku- ja radiovierailemista.

Mahdollisimman rauhallista joulua joka kolkkaan!

 


2 thoughts on “Kyyneleitä äänikirjan äärellä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s