Podcast-vieraana Veeran maaginen elämä -elokuvan Veera Lapinkoski

Kävin tällä viikolla jututtamassa perjantaina 23.8. ensi-iltansa saavan Veeran maaginen elämä -dokumenttielokuvan pääosan esittäjää, Veera Lapinkoskea. Tuokiostamme syntyi Pullonpyörittäjä-podcastin toisen kauden ensimmäinen jakso, ja se on kuultavissa täällä:

 

 

Keskustelimme esimerkiksi siitä, millaista on yrittää päästä sinuiksi alkoholisti-isän kanssa vietetyn lapsuuden jättämistä jäljistä ja miltä tuntui tavata isä 15 vuoden tauon jälkeen. Puhuimme myös siitä, millaisen tuplatabun takana saattaa elää kehitysvammainen ihminen, jonka kotona juodaan liikaa.

Kuuntele jakso ja kerro ihmeellä millaisia ajatuksia heräsi!

Poistin Facebook-tilini loppukesällä, ja se näköjään sekoitti tuon SoundCloud-tilini sisäänkirjautumisen. Niinpä tämä podcastini toinen kausi löytyy hassusti eri osoitteesta kuin ensimmäinen, vaan löytyypä kuitenkin! Ota ihmeellä tuo podcast seurantaan (soundcloud.com/ani-kellomaeki), jos haluat jatkossakin kuulla keskusteluja alkoholista lasissa ja kulttuurissa. Myös aiheita ja vieraita saa tietysti ehdottaa!

Käy ihmeellä katsomassa myös Veeran maaginen elämä -dokumenttielokuva, Siinä on paljon tärkeää pureskeltavaa!


One thought on “Podcast-vieraana Veeran maaginen elämä -elokuvan Veera Lapinkoski

  1. Päivitysilmoitus: Katso larppaajaa – Mythopoeia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s