Katso Veeran maaginen elämä -elokuva ja keskustele sen jälkeen kanssamme kasvamisesta kosteassa kodissa!

Hyviä uutisia sulle, joka haluaisit keinoja käsitellä kokemuksiasi liikaa juovan vanhemman kanssa kasvamisesta vähän uudenlaisin keinoin!

Kerroin aikaisemmassa postauksessani käyneeni katsomassa ennakkonäytöksen Veeran maaginen elämä -nimisestä dokumenttielokuvasta. Elokuva tarkastelee  alkoholisti-isän kanssa kasvamisen jättämiä jälkiä aikuiseen elämään. Juttelin elokuvan pääroolissa nähtävän Veera Lapinkosken kanssa aiheesta Pullonpyörittäjä-podcastissa.  Voit kuunnella jakson tästä.

Tuo erinomainen dokumenttielokuva starttasi viime perjantaina elokuvateatteriesitykset, ja pääsen tekemään niiden tiimoilta yhteistyötä. Järjestämme nimittäin joidenkin näytösten jälkeen Lasisen lapsuuden kanssa mahdollisuuden keskustella elokuvan herättämistä tunnelmista, kosteassa kodissa kasvamisesta jääneistä jäljistä ja esimerkiksi avun saamisesta. Mukana näytöksen jälkeisissä keskusteluissa olemme minä ja Lasisen lapsuuden asiantuntija. Tarjolla on siis tukea ja tietoa.

Ensimmäiset tällaiset tilaisuudet ovat ma 2.9. Tampereella Pirkanmaan elokuvakeskus & Arthouse Cinema Niagarassa klo: 18-20 sekä ti 3.9. Lahdessa Kino Iriksessä klo: 18-20.

Tule ihmeellä katsomaan dokumenttielokuva ja keskustelemaan heti sen jälkeen sen herättämistä tunnoista ja/tai lapsuudenkokemuksista liikaa juovan vanhemman kanssa. Minulla ainakin oli elokuvan jälkeen paljon erilaisia mietteitä mielen päällä. Joskus juuri elokuva on tunteiden ja muistojen käsittelymuotona tosi hyvä.

Keskusteluja näytösten jälkeen on todennäköisesti tarjolla myös muilla paikkakunnilla tässä syksyn aikana. Ajankohdat ja paikat varmistuvat lähiaikoina.Päivitän niitä tänne heti tiedon saatuani.

Toivottavasti nähdään elokuvissa!

veeran kuva

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s